Overleg:Stichting El Tawheed

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Crystal Clear app lphoto.png
Verzoek om afbeelding

Bij dit artikel is nog geen afbeelding of foto geplaatst. Voeg een afbeelding toe wanneer deze onder vrije voorwaarden kan worden gebruikt. Door het plaatsen van dit sjabloon op de overlegpagina wordt het artikel in de verborgen categorie Wikipedia:Afbeelding gewenst opgenomen. Zie ook de lijst op Wikipedia:Verzoek om afbeeldingen.

Verwijder dit sjabloon aub als er al een (goede) afbeelding bij het artikel is geplaatst.

Bijdrage Anonieme gebruiker 62.163.15.24[bewerken]

Het schuingedrukte deel in de hieronder staande tekst is de bijdrage van een anonieme gebruiker 62.163.15.24 die hierheen verplaatst is omdat het niet encyclopedisch geformuleerd is en voor een deel niet overeenkomt met wat in betrouwbare media te lezen is.


De moskee is diverse keren in opspraak gekomen. Zo zouden er boeken verkocht worden die opriepen tot het 'uit het raam gooien van homoseksuelen'. Dit boek werd in veel nederlandse boekhandels verkocht, maar men gaf alleen tawheed de shuld van islam fundamentalisme. Het tawheed bibliotheek is een bibliotheek en geen bron voor fundamentalisme. Alle nederlandse boekhandels werden niet op hun vingers getikt voor het feit dat ze het boek verkocht, maar tawheed werd dat wel. Zo kun je de hoge mate van egoisme van ons nederlanders zien. Ook zou de moskee een centrum van Amsterdams moslimfundamentalisme zijn, wat niet bewezen is en zeker niet klopt.

Zowel de van terrorisme verdachte Samir Azzouz als de verdachte van de moord op Theo van Gogh, Mohammed Bouyeri, bezochten NIET de moskee. Deze twee personen waren de afgelopen tijd tegenstanders van stichting tawheed omdat de eltawheed stichting het niet eens was met hun ideaal. Er word dus nogmaals met een ongefundeerde vingertje naar tawheed gewezen.

Aivd heeft al lange tijd de tawheed moskee niet willen sluiten omdat ze weten welke maatschappelijke functie deze moskee bijdraagt aan de nederlandse samenleving. Jammer genoeg zijn er talloze medeburgers die een verkeerd beeld hebben van deze moskee door de leugenachtige media.