Overleg:Het Woud der Verwachting (stichting)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nominatie[bewerken]

Deze pagina wordt zonder toelichting direct genomineerd voor directe verwijdering met als argument dat het 'blatante reclame' zou zijn. Dat weinig constructief en tevens onjuist: het bevat geen wervende tekst en ook komt het niet (rechtstreeks) van een andere website. Weliswaar is de informatie grotendeels terug te vinden op de website van de organisatie, maar dat valt de auteur van dit artikel niet aan te rekenen, hooguit de schrijvers van website van de organisatie.

Ik ben samen met mijn wikipediacoach Sander bezig geweest om het zoveel mogelijk in de juiste vorm te gieten en hoop het met wellicht enige ondersteuning tot een bruikbaar artikel te kunnen brengen. Mocht dit artikel zonder toelichting verwijderd worden dan wens ik de redacteuren veel succes met het opschonen van wikipedia, want we zijn werkelijk slechtere artikelen, bijvoorbeeld: https://nl.wikipedia.org/wiki/Die_Verdammte_Spielerei en vele andere (komische) gezelschappen of bijvoorbeeld bedrijvengroepen als: https://nl.wikipedia.org/wiki/KBC_Groep.

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Numinous (overleg · bijdragen) 16 mei 2018 02:23‎

Slechte artikelen zijn natuurlijk geen excuus om er nog een aan toe te voegen. Succes met de wikificatie van dit artikel en misschien ook die anderen? Vr. groet, JanB46 (overleg) 16 mei 2018 22:52 (CEST)

Daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in, maar als mijn artikel streng beoordeeld wordt (wat ik wel terecht vind) kan degene die het streng beoordeelt het niet maken om bestaande slechte(re) artikelen ongemoeid te laten. De beoordelaars hebben daarmee de plicht om ook bestaande artikelen langs dezelfde meetlat te leggen en ik krijg de indruk dat dit slechts in beperkte mate gebeurt. Daarnaast heb ik niet de rechten om bestaande slechte artikelen te nomineren voor verwijdering. Tenslotte zou ik het waarderen om advies te krijgen hoe mijn artikel te verbeteren. Ik zal om te beginnen de paragraaf over de evenementen aanpassen. Ik meen te begrijpen wat daaraan mankeert.Numinous (overleg) 16 mei 2018 23:39 (CEST)

In de eerste plaats heeft u volkomen gelijk dat hier vele artikelen zijn die het bewaren niet waard zijn, maar u kunt niet verwachten dat een artikel dat ter beoordeling wordt voorgelegd, eerst dan door de beoordelaar mag worden voorgelegd wanneer hij de honderden, zo niet duizenden (door diegene meest geheel ongelezen) artikelen ook eerst op TBP heeft geplaatst. Voorts: u heeft evenveel rechten als iedereen hier en u heeft dus dan ook het volste recht "om bestaande slechte artikelen te nomineren voor verwijdering". Paul Brussel (overleg) 17 mei 2018 00:04 (CEST)
Dat laatste was mij niet bekend, heb ik weer wat geleerd :-) Ik meende dat dit was voorbehouden aan moderatoren/redacteuren. Numinous (overleg) 18 mei 2018 00:30 (CEST)

Redactie[bewerken]

Artikel is nu deels geredigeerd. Eventueel geïntroduceerde fouten a.u.b. verbeteren. Alle externe linken zijn uit de lopende tekst verwijderd omdat deze manier van verwijzen niet volgens Wikipedia conventies is. Wie pakt het laatste gedeelte aan? Het kan een stuk bondiger. JanB46 (overleg) 17 mei 2018 10:44 (CEST)

Ik heb nu ook het deel Personages onder handen genomen: ingekort en minder prozaïsch gemaakt. Numinous (overleg) 18 mei 2018 00:19 (CEST)

In aansluiting op de aanpassing in augustus 2018 van de spelling van het moderne Gebroeders van Limburg naar het oorspronkelijke Gebroeders van Lymborch, ook hier deze spelling toegepast. Echter niet in het onderschrift bij de afbeelding aangezien het festival toen nog geschreven werd in de moderne spelling. Bij de naam van het gedicht houd ik de oude schrijfwijze van het woord 'forest' (modern: forêt) aan.

Vele verbeteringen na aanleiding van een bespreking met iemand die nauw betrokken is bij de stichting. Numinous (overleg) 2 okt 2018 11:37 (CEST)

Graafschap[bewerken]

Het graafschap Gelre werd in 1339 verheven tot hertogdom.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Numinous (overleg · bijdragen) 9 jun 2018 15:31‎

Bedankt voor de verbetering! JanB46 (overleg) 9 jun 2018 19:49 (CEST)