Overleg:Stroomdiagram

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

"Er bestaan ook grappig bedoelde stroomdiagrammen, bijvoorbeeld een die laat zien hoe iemand de schuld van zich kan afschuiven als iets misgaat."

Een tijdje geleden was er ook een bekend stroomdiagram om bij telefonische enquêtes de interviewer gek te maken met terugvragen. Ik dacht eigenlijk dat het oorspronkelijk in de VPRO-gids was gepubliceerd. Maar ik kan er nu niets meer over terugvinden. Kunnen meer mensen zich dit herinneren? Het leek me namelijk wel een aardige aanvulling voor dit artikel. Sander Spek 10 sep 2004 12:37 (CEST)

Telemarketeers maken gebruik van telescripts. Er bestaat ook een 'tegenscript'. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.84.150.182 (overleg · bijdragen) 23 dec 2005 20:58‎

Het voorbeeld van een stroomdiagram voor het maken van een wikipedia artikel spreekt alleen tot de verbeelding van wikipedia schrijvers, en is daarom niet erg geschikt. Michiel (overleg) 21 jul 2017 18:28 (CEST)

Kan iemand een beter stroomdiagram als voorbeeld plaatsen, want dit is foutief. Wanneer er twee opties zijn, moet een diamant gebruikt worden, geen rechthoek. De Engelstalige pagina toont correcte voorbeelden en uitleg. Hans