Overleg:Susan Boyle

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Susan Boyle heeft nog niks gewonnen of gepresteerd, ze heeft enkel geauditeerd in een tv-show. Wikipedia is er niet voor internethypes. Wobuzowatsj 21 apr 2009 04:59 (CEST)[reageer]

Daar gaat het helemaal niet om. Iedereen is weer met de neus op de feiten gedrukt dat je je niet enkel door uiterlijke vormen moet laten leiden. Daarom alleen is het een waardevolle vermelding. Dat het te summier is, dat kan ik begrijpen. Het dient nog iets te worden uitgebreid, maar dat gebeurt wellicht wanneer er iets over een vervolg op haar zangcarriere is te melden. zie de engelse pagina. (toegevoegd door gebruiker: Grow2Go op 24 apr 2009 21:52 (CEST))
Denk dat het wel gaat om de internethype. Esmee Denters werd/wordt ook gezien als internethype (werd bekend vanwege zelf opgenomen filmpjes die op youtube werden gezet). Wil je deze pagina ook kwijt? Laat deze pagina maar mooi staan. Zo uitgebreid als de engelse versie hoeft niet in nederland, misschien weet iemand waar susan boyle nederlandse interviewers gesproken heeft en kan dat vermeld worden. De complete levensloop van Boyle is wat overdreven, maar de naam zal wel gezocht worden op wikipedia. Dus is het goed dat dit topic er is. (toegevoegd door gebruiker: Annekoelewijn op 25 apr 2009 00:50 (CEST))
Waarschijnlijk gaat het er wel van komen dat dit artikel toch mag blijven, want iedereen lijkt wel geobsedeerd te zijn door deze hype. Zoals iemand al zei in de verwijderingsdiscussie, 'eens zien of iemand haar in September nog weet te herinneren.' Als zij de show niet wint, is het zeer waarschijnlijk dat Susan Boyle binnen de korste keren weer thuis zit in West Lothian. Enfin, we zullen zien. Wobuzowatsj 26 apr 2009 02:19 (CEST)[reageer]
Lekker cynisch. Misschien niet zo snel oordelen, Wobu. 1 jan 2010 17:00 (CET) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 80.57.247.180 (overleg · bijdragen)

Susan Boyle is een schotse kerkvrijwilligster... heel fijn, maar dit hoort niet op Wikipedia thuis? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.83.131.55 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Susan Boyle. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 26 nov 2019 20:16 (CET)[reageer]