Overleg:Tom Jansen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik heb het idee dat de Tom Jansen uit Dik Trom weet raad (1976) Sjors en Sjimmie en het zwaard van Krijn (1977) en Billie Turf het dikste studentje ter wereld (1978) niet dezelfde is als degene waar dit artikel over gaat. IMDb meldt ook dat dit dezelfde acteur is, maar ook IMDb maakt wel eens een foutje. De acteur in genoemde films wordt Tom Janssen (met 2 s'en) genoemd op de aftiteling. De Tom Jansen waar dit artikel over gaat is in 1945 geboren; ik zou het vreemd vinden als hij al 30 was ten tijde van Dik Trom en Billie Turf, waar hij toch een kind speelt (en is). Wie weet hoe het zit? cicero 10 jan 2008 22:08 (CET)[reageer]

Uit uw verhaal op te maken is dit dan niet dezelfde persoon. Hoewel ik dit verder niet kan bewijzen of aantonen, lijkt me uw bewering over de leeftijd e.d. me wel boekdelen spreken. In IMDb moet dit dan ook worden aangepast. Om de verwarring nog wat groter te maken: Op wikipedia is er ook een artikel over Tom Janssen, maar dit schijnt een politiek tekenaar te zijn. --80.56.255.131 14 sep 2010 22:08 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Tom_Jansen zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 25 nov 2021 06:15 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.