Overleg:Trackback

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

trackback[bewerken]

Ik vind persoonlijk dat deze methode vrij moet zijn van autheursrecht of copyright - ik snap ook niet dat er 'iemand' is die het uitgevonden zou hebben. Het is een gebruik - zoals ik een BTM stuur over een NPC of een WLM. Die laatste drie afkortingen heb ik even verzonnen - een BacktrackMail, een NewsPaperClipping of een WebLogMessage. Ik vind dat het (C) van gebruiken een slechte zaak is (het ademhalen heb ik bij deze uitgevonden) - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 84.28.182.11 (overleg|bijdragen) 24 mrt 2006 01:07

Bron[bewerken]

Is het noodzakelijk dat de bron en de licentie vermeld worden onder dit artikel? RoelandvanBeek 16 dec 2008 16:07 (CET)

Licentie[bewerken]

Is het niet zo dat de vermelding van de licentie weg kan? De licentie eist enkel naamsvermelding en niet dat de licentie geldig blijft. Dit geeft alleen maar verwarring lijkt me. Caber 30 jun 2009 02:02 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Trackback. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 sep 2017 22:18 (CEST)