Overleg:Trans Link Systems

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Untitled[bewerken]

Van de Officiële website


Trans Link Systems (TLS) is speciaal opgericht om het nationale OV-chipkaartsysteem voor het openbaar vervoer te realiseren. Uitgangspunt hierbij is dat alle Nederlandse OV-bedrijven kunnen worden aangesloten op het nieuwe systeem.

Trans Link Systems is in 2001 opgericht door Connexxion, GVB (Amsterdam), HTM (Den Haag), de Nederlandse Spoorwegen en de RET (Rotterdam). Samen verzorgen deze OV-bedrijven ruim 80% van het openbaar vervoer in Nederland. Trans Link Systems werkt ook samen met de overige OV-bedrijven.

Nationale en regionale OV-bedrijven zijn niet de enige partijen die bij de ontwikkeling van het nieuwe systeem zijn betrokken. De Rijksoverheid, de provincies, grote gemeenten en verschillende belangenorganisaties hebben een rol bij de introductie van de OV-chipkaart in Nederland.

Trans Link Systems is verantwoordelijk voor de integraliteit van het gehele nieuwe systeem en voor de uitgifte van de OV-chipkaart, die nodig is om van het nieuwe betaalsysteem gebruik te kunnen maken.

Onder deze link vindt u informatie over het privacybeleid van Trans Link Systems B.V.

Meer informatie over Trans Link Systems kunt u vinden op www.translink.nl

Ontbrekende gegevens[bewerken]

Als er tijdens de overdracht van gegevens door de vervoerder een "storing" optreed worden de reis en andere gegevens niet opgeslagen op Mijn transactieoverzicht van de side Mijn OV-chipkaart. Er is ook geen backup om later de "ontbrekende gegevens" aan Mijn transactieoverzicht toe te voegen. Spoorjan 3 feb 2012 09:09 (CET)