Overleg:Tumulus van Piétrain

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Bizarre hernoeming[bewerken]

Tumulus van Piétrain (titel bij aanmaak) gaf op Google books 2 hits en op Google zelf alleen Wikipedia(-klonen), nieuwe titel van LeonardH geeft alleen 5 hits op Google en dat is alleen op Wikipedia/Wikimedia. De titel die LeonardH koos bij de hernoeming lijkt dus totaal niet gebruikt te worden. Daarom maar teruggezet. - Robotje (overleg) 23 jul 2016 16:20 (CEST)

Dit geeft geen enkele pas. U dient dit soort wijzigingen voor te leggen bij Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel en dat weet u als moderator heel goed. Het lijkt erop dat u uw bevoegdheden als moderator misbruikt om uw gelijk te halen. Vervolgens wijzigt u een doorverwijzing op de plaats zelf met als reden BTNI. Het moet niet gekker worden. Artikelnaam was eerder keurig volgens de regelen der kunst aangepast conform de richtlijn: Wikipedia:Benoemen van een pagina.Dit gaat echt te ver. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door LeonardH (overleg · bijdragen) 23 jul 2016 16:39‎
Hoi LeonardH, het is jammer dat je totaal niet ingaat op mijn punt dat het er wel heel erg op lijkt dat de door jou gekozen naam door jou verzonnen is omdat deze TOTAAL NIET via Google te vinden is anders dan enkele hits op Wikipedia/Wikimedia. En die enkele hits op Google zijn trouwens allemaal te herleiden naar edits van jou op Wikipedia. Het ligt er duimdik bovenop dat je daar een zelf bedachte term geïntroduceerd hebt op Wikipedia. Bij WP:GOO wordt duidelijk aangegeven dat je Wikipedia niet mag gebruiken om nieuwe terminologie te introduceren. Ik begrijp daarom totaal niet hoe je erbij komt dat dat conform de regelen der kunst gegaan is. Die pagina Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel ken ik trouwens niet en zo te zien heb jij die ook niet gebruikt voordat je het artikel hernoemde want die link is nog rood. Heb jij dan ook je bevoegdheden als moderator misbruikt? Je opmerking "Vervolgens wijzigt u een doorverwijzing op de plaats zelf met als reden BTNI." begrijp ik totaal niet. Welke doorverwijzing heb ik dan veranderd na mijn hernoeming? - Robotje (overleg) 26 jul 2016 11:55 (CEST)

Herbais[bewerken]

Volgens jouw bewering zou deze tumulus niet in Herbais liggen. Volgens hesbayebrabanconne, de toeristische dienst van de streek ligt de tumulus wel in Herbais. Graag bronnen voor jouw bewering. De oorspronkelijke hernoeming van het artikel is ook niet door mij gedaan maar door Argos901. Ik heb je toen geen overleg weten plegen. Een jaar na dato de tijd rijp vinden om terug te gaan wijzigen, is volgens mij opportunistisch drammen. Akadunzio (overleg) 12 aug 2017 17:13 (CEST)