Overleg:Unie voor een Europa van Nationale Staten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Fianna Fáil[bewerken]

Beste Peter boelens. Bedankt voor uw belangstelling voor de pagina - nog tijdens dat ik 'm aan het bewerken was. Ik heb bij FF de ondertitel erbij gezet. Ik vond 'm op de site van het EP waar je de MEPs kan nakijken en op hun eigen webstek. De link naar de Wiki-FF-pagina is behouden gebleven. Sally Mens 1 okt 2005 17:13 (CEST)

Op de eigen site van FF staat inderdaad ook in kleine letters The republican party, maar dat is zeker niet als partijnaam bedoeld. Het lijkt mij dat alleen Fianna Fáil voldoende en beter is, maar zal niet terugzetten. Peter boelens 1 okt 2005 17:26 (CEST)

Dank u voor uw inschikkelijkheid want om nou om die kleine lettertjes te gaan ruziën... Het zal door FF als verkiezingsslogan bedoeld zijn - een soort historische claim gezien hun ontstaansgeschiedenis. Erg leuk dat u er al een Wiki-pagina over geschreven had. Ik hoop dat mijn ontsluiten van de EP-leden en partijen (waar ik nog niet mee klaar ben overigens!) ertoe leidt dat we meer te lezen kunnen krijgen over de politieke situatie elders in Europa. Dus gaat uw gang over de Ierse Republiek en Noord-Ierland. Heeft u misschien ook iets over Kathy Sinnott? Lijkt mij een toffe! Sally Mens 1 okt 2005 17:38 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Unie voor een Europa van Nationale Staten. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 sep 2017 04:37 (CEST)