Overleg:Van der Borch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik probeer de telgen Van der Borch te sorteren. Ben begonnen met Heren en Vrouwen van Verwolde. Dat is dus nog niet af. Ben nog bezig.

Ik doe dat aan de hand van de archiefinventaris Huis Verwolde en Familie Van der Borgh van Ruitenberg.

Als iemand een beter idee heeft of er iets op tegen heeft overleg ik graag.

Haagschebluf 9 aug 2013 08:18 (CEST)

Het is nu een rommeltje terwijl ik een zorgvuldige boom had opgezet. Ik ga dat dus maar weer gewoon terugzetten zoals het was. Paul Brussel (overleg) 9 aug 2013 08:37 (CEST)

Ik vond die familie van der Borch zo onoverzichtelijk, zomaar allerlei telgen door elkaar. Ik denk dat het per familie duidelijker is. Haagschebluf 9 aug 2013 12:22 (CEST)

Maar door het zomaar weghalen van personen uit een zorgvuldig opgebouwde boom werd het echt een rommel; dit is trouwens de gebruikelijke manier van weergave van fammilierelaties bij een familiepagina. Paul Brussel (overleg) 9 aug 2013 12:26 (CEST)

Vorden[brontekst bewerken]

Als er een eigen lemma kasteel Vorden is, moet dan de hele geschiedenis tot 2004 bij het jaartal 1766 en de toen heer van Verwolde geworden Van der Borch vermeld worden? Paul Brussel (overleg) 9 aug 2013 09:06 (CEST)

Ik heb het hier over de heren 'Van der Borch van Verwolde en Vorden'. Dus denk ik wel relevant onder Van der Borch. Haagschebluf 9 aug 2013 12:22 (CEST)

Misschien is het een idee om, zoals je een lijst met "Heren en vrouwen van Verwolde" hebt aangemaakt, daaronder een paragraaf met "Heren en vrouwen van Vorden" aan te maken, en het dan daarbij te plaatsen? Paul Brussel (overleg) 9 aug 2013 12:26 (CEST)

Beste Brussel Laat mij nou maar met mijn Heren en Vrouwen van Verwolde. Ik denk dat ik betere informatie heb dan u. U wilt het gewoon niet begrijpen. Ik heb het over 'Heren van Verwolde' en over 'Heren van Verwolde en Vorden'. Niet over 'Heren van Vorden'.
Haagschebluf 9 aug 2013 12:49 (CEST)