Overleg:Verstehen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

De link naar 'kwaliteit' geeft niet correct weer wat er bedoeld wordt met kwalitatief onderzoek. Ik heb de link verwijderd.

Koppeling bewerken[bewerken]

Kan iemand de koppeling bewerken zodat het naar de Engelstalige pagina Verstehen verwijst in plaats van understanding. Ik kan het niet doen en waarom weet ik eigenlijk niet. In de andere talen ook niet! Een rare koppeling tussen de talen en ik heb tot nu toe Verstehen in vijf talen nagegaan. Alvast bedankt. يحيى الأمازيغي (overleg) 31 jan 2014 00:06 (CET)

Afbeeldingsuggestie[bewerken]

Op dit moment bevat dit artikel geen afbeeldingen. Andere Wikipedia's gebruiken voor dit onderwerp wel afbeeldingen. Deze worden hieronder genoemd. Als die afbeeldingen geschikt zijn, kunnen ze ook hier gebruikt worden. Zie Help:Gebruik van bestanden voor instructies daarvoor. Bedenk wel dat een artikel niet per se afbeeldingen hoeft te bevatten.

Als het artikel ondertussen afbeeldingen bevat of de suggesties hieronder niet bruikbaar zijn, kun je dit bericht weghalen. Als dit het enige bericht op deze overlegpagina is, kun je de pagina voor directe verwijdering nomineren door een {{nuweg}} toe te voegen bovenaan de pagina.

Meer informatie over deze suggesties staat op Wikipedia:Wikiproject/Afbeeldingsuggestie.

Afbeeldingen op Commons[bewerken]

Met vriendelijke groet -- Lsjbot (overleg) 16 feb 2015 06:04 (CET)