Overleg:Visual Basic

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoewel dit voor sommigen best wel interessante informatie zal zijn, lijkt me dit toch niet echt een aanzet voor een encyclopedieartikel.

In een langer goed opgebouwd betoog kan uiteraard een opmerking over versieverschillen geen kwaad. Nu is het van het slag tekst dat je op usenet veel vindt: specifieke antwoord op specifieke vraag, niet te volgen voor buitenstaanders. (Niet dat ik het niet kan volgen; ik ontwikkel zelf software, denk gewoon dat het hier niet huits hoort).


Is het niet nodig om erbij te vermelden dat Visual basic.net gratis uitgegeven wordt door Microsoft? Richy17 31 mei 2012


Nou, niemand houd je tegen om info toe te voegen.. :) Guaka 29 mrt 2004 00:46 (CEST)[reageer]

Ik vind het onnodig om "Programmeertaal" erbij te plakken... Guaka 29 mrt 2004 00:46 (CEST)[reageer]

Verandering[brontekst bewerken]

Ik ben het gedeelte met u eens. De pagina moet natuurlijk wel uitgebreid worden, maar zelf heb ik daar op het moment niet de tijd voor. Het stukje programma code mag er, wat mij betreft, blijven staan.

Ik heb de alinea waarin uitgelegd wordt dat de broncode gecompileerd moet worden verandert, omdat hij mij onduidelijk leek. Het is natuurlijk zo dat de ongecompileerde broncode niet uitgevoerd kan worden zonder daarvoor speciale software te hebben. Dit lijkt mij irrilevant, omdat het programma dat de gebruiker krijgt altijd gecompileerd is als .exe, en dus gewoon onder windows draait.

Mvg, Mathijs