Overleg:Vulgaat

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Dit was mijn eerste bijdrage. Was zeer verbaasd dat de tekst zo snel (keurig) herwerkt en opgemaakt werd. Zijn sommigen daar constant mee bezig? Ben eigenlijk niet zo zeker dat dit in "overleg" terecht komt (ik ken de site nog maar pas) maar...here goes.

Dat is een van de leuke dingen van wiki. Wat ik nog het leukst vind, is wanneer een artikel binnen heel korte tijd door toedoen van een stuk of 5 wikipedianen uitgroeit tot een indrukwekkend artikel! FlyingbirdFby0.jpg[[]] 14 mrt 2004 22:37 (CET)

Daarnet handtekening vergeten (of beter; wist niet dat het kon) --Karel 14 mrt 2004 22:41 (CET)

Wat betreft je vraag: Nieuwe artikelen van anoniemen of nieuwelingen worden inderdaad extra in de gaten gehouden door sommigen - soms moeten die gewoon weg, soms zijn ze zoals de jouwe iets dat editorieel bewerkt moet worden, maar verder iets goeds. - Andre Engels 14 mrt 2004 23:13 (CET)

Dank je Andre. Ik hoop in de toekomst meer te kunnen bijdragen. Schitterende site, vooral vanwege de interactiviteit.--Karel 14 mrt 2004 23:19 (CET)

Tekst[bewerken]

Ik mis een overzicht van de tekstkritiek van de Vulgaat. Verder begrijp ik niet wat men bedoelt te zeggen bij moeilijkheden net vertalen.Koosg (overleg) 5 mei 2012 08:59 (CEST)