Overleg:Wandverwarming

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste mensen,

na lezing van de tekst over wandverwarming verbaasde ik mij enigszins. Het lijkt me dat het hier meer gaat om een mening dan om feitelijke informatie. Op de Duitse Wikipedia staat een uitgebreid en informatief artikel over "Wandheizung". Het lijkt me zinnig om aan de hand van dat artikel op de Nederlandse Wikipedia informatie te geven over wandverwarming.

Wat is jullie mening ?

Geert

Uitbreiding van een artikel is altijd welkom, het is echter niet toegestaan teksten van een andere website te kopiëren zonder dat duidelijk is dat deze site daar toestemming voor heeft gegeven. Zolang uitbreiding op deze manier blijft gebeuren zal het worden teruggedraaid. Herhaling van het terugplaatsen van de auteursrechtenschending zal leiden tot een blokkade van je gebruikersaccount zodat je gedurende enige tijd niet kunt bijdragen. ♠ Troefkaart 31 okt 2009 11:14 (CET)

Beste Troefkaart, hehe, eindelijk overleg. Inmiddels heb ik de teksten van de VROM-site verwijderd. Er is dus geen sprake meer van kopieëren. Eén minuut later is de pagina weer vervangen, zonder opgave van reden. Ik weet dat het mag op deze site, maar wel vreemd dat ík nu de waarschuwing aan mijn broek heb. Ik wil het oorspronkelijke artikel, dat onvolledig en onjuist is, vervangen door een nieuw artikel dat betere informatie biedt. En inderdaad, ik heb daar belang bij omdat ik in wandverwarming doe. Kunnen we samen tot een beter artikel komen ? De tekst op de VROM-site geeft daartoe wel objectieve handleiding. Heb jij een advies wat nu te doen ?

Beste Troefkaart, Nou, begrijp dat ik naar aanleiding van mijn bovenstaande stukje mijn gebruikersnaam moet veranderen en dat dat de enige conclusie is die wordt getrokken. Ik heb mijn conclusie ook getrokken en wil me uitschrijven uit dit Kafkaiaanse gedoe. Hoe Kafkaiaans het is blijkt wel uit het feit dat ik opgezocht heb hoe mezelf uit te schrijven en als antwoord heb gekregen dat dit niet kan. Voor eeuwig veroordeeld. Ik ga mijn naam niet wijzigen. Laat het maar helder en traceerbaar zijn wat ik vind van jullie manier van omgaan met dit leuke en goede initiatief dat Wikipedia is.