Overleg:Warhammer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het is helaas zo dat al te specifieke dingen door GW verboden zijn om op te nemen, als ik hier de statistieken op zou nemen voor bv gevechten, dan mag dat niet, want ze zijn bang dat dat ervoor zorgt dat er minder mensen het regelboek kopen. Algemene informatie is echter wel toegestaan. jeanpaulmars

Meschien is het leuk om per leger een aparte pagina te maken, met meer achtergronden en dergelijke. en om de warhammer 40.000 pagina net zo in te richten als deze. Ik heb jammer genoeg te weinig kennis van warhammer om een heel verhaal over een leger te maken (met geschiedins en dergelijke).

Ik ga daar nu aan beginnen, maar zal waarschijnlijk pas iets online zetten tegen einde juli. --Mielherne 22 jun 2006 23:35 (CEST)

lizardman[bewerken]

hmm, zijn de lizardman neutraal? zijn dat nou niet de standaard goeierikken zo'n beetje? ze vechten voor de old ones enzovoorts, en die zijn fel tegen chaos! verder een goed artikel!

Bedankt ik wil, beginnen met Warhammer en dit is een stuk duidelijker dan al dat engels.

Good, Evil, Neutral[bewerken]

Inderdaad. Lizardmen zijn wat mij betreft Good. In de officiële regels is het alsvolgt:

Good: High Elves, Empire, Bretonnia, Dwarfs, Lizardmen Neutral: Wood Elves, Dogs of War, Ogre Kingdoms Evil: Orcs&Goblins, Chaos Hordes, Chaos Beastmen, Chaos Dwarfs, Skaven, Vampire Counts, Tomb Kings (hangen tussen Neutral en Evil in).

Dit leidt ik af uit de Tabel uit WD304UK Thorgrim 3 feb 2006 15:37 (CET)

Was dat tabel niet voor de Lustria campaign? Als het om hun thuisland gaat vechten de Lizardmen natuurlijk aan de "goeie" kant, normaliter zijn ze eerder neutraal. Orcs & Goblins zijn ook neutraal, ze hadden in SOC bijvoorbeeld hun eigen groep (goed, slecht, orcs).

Is er echt animo voor een verbetering van deze pagina? Momenteel vind ik hem niet al te best.

-anarchistica

Ik geloof eigenlijk niet dat iemand neutraal kan zijn maar kom. Ik wil gerust wel een paginaatje schrijven over de Vampire Counts. Die ken ik het best.

Count Mélwasúl

Persoonlijk ind ik de indeling van de legers in goed, slecht en neutraal een beetje te simpel. Maar de beastmen bij neutraal zetten, is er toch over. --Mielherne 20 mei 2007 11:12 (CEST)

Lizardmen zijn echt goed. Kijk naar de geschiedenis van de Old Ones ed. De indeling is niet echt logisch, want legers hebben elk hun eigen vijanden. Thorgrim 29 aug 2007 14:38 (CEST)

Geen enkel leger is eigenlijk goed of slecht. Ik lees goed en slecht hier eigenlijk meer als groeperingen die eventueel een alliantie met elkaar zouden afsluiten (een goede alliantie en een slechte) en legers die voor geen enkele of voor de twee zouden vechten. Maar zoals ik al zie, ik dat een beetje simpel.--Mielherne 30 aug 2007 12:08 (CEST)

Clubs in de benelux[bewerken]

Is het nuttig om een hele lijst met verschillende clubs in de Benelux bij te houden? Mark W 3 jul 2007 22:09 (CEST)