Overleg:Waterschaarste

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Waterschaarste versus Droogte[bewerken]

Ik zie dat er ook al een artikel Droogte is. Als ik de inhoud lees, zijn dat wel verschillende onderwerpen, maar er zijn natuurlijk wel duidelijke raakvlakken. Dat zie je al meteen aan de beide eerste plaatjes van verdroogde grond. Ik denk dat het goed is als de beide artikelen op elkaar aansluiten en naar elkaar verwijzen, zodat het onderscheid duidelijker wordt. Duidelijkere afbakening dus. Erik Wannee (overleg) 7 nov 2012 22:48 (CET)

Da's een goeie, die had ik over het hoofd gezien. Bedankt. Wat trouwens die raakvlakken betreft: het een omvat het ander in zekere zin, dat op haar beurt een mogelijke oorzaak kan zijn van het een. Er zijn een aantal zaken die nog niet verwerkt zijn in dit artikel die je wel veelvuldig tegenkomt in de literatuur, zoals bijvoorbeeld referenties aan klimaatverandering. Daar kan vermelding van droogte overigens volgens mij goed in opgenomen worden. Ga ik toevoegen. Sampa (overleg) 8 nov 2012 03:12 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Waterschaarste. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 okt 2017 02:41 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 4 externe link(s) gewijzigd op Waterschaarste. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 okt 2017 16:10 (CEST)