Overleg:Waterstaat

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Artikel omgewerkt tot dp[brontekst bewerken]

Met de verplaatsing van dit artikel, zie hier naar Waterstaat in Nederland is hier slechts een definitie overgebleven. Volgens mij is dat niet goed. Nog steeds verwijzen er een aanzienlijke groep artikelen hier naar toe, terwijl hier niet te vinden is.

Om deze reden heb ik dit artikel dan ook maar gewijzigd in een dp. Volgens mij dient ook vrijwel alle artikelen, die nu nog hier naartoe verwijzen naar Waterstaat in Nederland te worden verwezen. Zo te zien zijn dat een stuk of 100 links. -- Mdd (overleg) 9 feb 2011 23:44 (CET)

In plaats van die honderd links aan te passen, heb ik de dp maar hernoemd tot Waterstaat (doorverwijspagina), zodat het artikel Waterstaat weer door kan verwijzen naar een echt artikel, te weten Waterstaat in Nederland. -- Mdd (overleg) 9 feb 2011 23:58 (CET)
Een standaard doorverwijspagina wijzigen in een Amsterdam-constructie is alleen toegestaan als er voldoende consensus is na overleg. Zie ook hier met betrekking tot Yokohama. Ik zal een voorstel indienen tot herstel van de oude situatie. Mexicano (overleg) 10 feb 2011 00:09 (CET)
Dat voorstel tot herstel heb ik net zelf al gedaan, zie hier. -- Mdd (overleg) 10 feb 2011 00:26 (CET)

Links naar deze pagina[brontekst bewerken]

Er zijn nog een groot aantal links naar deze pagina. Hierbij kan je in ieder geval onderscheiden, het begrip "waterstaat":

  1. in algemene betekenis, bv in de zinsnede "verantwoordelijke voor de waterstaat"
  2. in de context van Ministerie van Waterstaat
  3. in het begrip Waterstaatkundig ingenieur

Al die links dienen gecorrigeerd te worden.

Dit kan volgens mij in de bovengenoemde drie gevallen naar drie verschillende artikelen, te weten:

  1. Waterstaat in Nederland
  2. Ministerie van Verkeer en Waterstaat of bv in het geval van minister van waterstaat, handel en nijverheid ook naar Waterstaat in Nederland
  3. Civiele techniek

-- Mdd (overleg) 10 feb 2011 14:28 (CET)