Overleg:Wikimedia Foundation

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

De doorverwijzing naar Daniel Mayer gaat naar een heel andere, overleden, Daniel Mayer en is dus niet relevant. TheoDeKlerk

Beste Theo,

  1. onderteken voortaan met ~~~~~ a.u.b.
  2. de link naar de bedoelde Daniel Mayer is inmiddels gelegd/gemaakt.

Bedankt voor je opmerkzaamheid. Verrekijkerpraatjes? 12 jun 2006 13:32 (CEST)


[bewerken]

Ik merk dat er een beetje moeilijk wordt gedaan over het logo van Wikimedia foundation. Welnu, ik raad je aan om te kijken op een willekeurige gebruikerspagina (bijvoorbeeld de mijne) en daar zul je het logo ook zien in het Sjabloon:Gebruikerspagina. Dus ik zou er niet zo'n punt van maken.  Emil·76  31 aug 2006 16:47 (CEST)

Een gebruikerspagina is geen artikel.... Dolfy 3 sep 2006 12:57 (CEST)
De hele wikipedia valt onder de GNU/GFDL licentie. Inclusief gebruikerspagina's etc. Ook bij gebruikerspagina's staat "De inhoud van Wikipedia is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de GNU Free Documentation License.". Ik ben benieuwd hoe je er bij komt dat dat niet zo zou zijn.  Emil·76  3 sep 2006 13:16 (CEST)
Juridisch, de inhoud van artikelen worden vrijgegeven. Ook inpricipe de inhoud van de andere pagina's maar je kan juridisch, hieraan toch iets aan laten kleven, dit heeft deels ook te maken dat GNU Free Documentation License niet overal goed erkent is. Verder is simpel bij het e1n het door handen zien en bij het andere niet. Het doel van Wikipedia is immers dat we inhoud maken die we vrijgeven in de encyclopedie. Die inhoud moet geheel vrij zijn, met of zonder bronmelding. We voeren ook een beleid dat alles wat dat niet is verwijderd of aangepast wordt. Bij logo's kan het alleen als daar toestemming voor is. Toestemmingen als Fair use en beperkt alleen tot het project Wikipedia hebben we op Nederlandstalige afgekeurd. het zou wat bizar zijn dan dat we voor ons zelf een uitzondering zouden maken. Zoals gezegd anders stellen we dus weinig waarde aan niet promoten van eigen en van de licentievoorwaarde, ook juridich als moreel gezien stellen we ons dan minder stevige been... Dolfy 3 sep 2006 13:37 (CEST)

Update nodig i.v.m. boardwijziging[bewerken]

Er is een update nodig i.v.m. de boardwijziging. Siebrand (overleg) 29 okt 2006 12:18 (CET)

inderdaad, en het {sjabloon} dat verklaart dat het hier om een "privéonderneming" gaat klopt ook al niet. voor actuele gegevens zie svp de engelstalige hoofdpagina http://wikimediafoundation.org (de nederlandstalige is ook hier niet altijd up-to-date... oscar 14 dec 2006 09:48 (CET)

Ip Adres[bewerken]

Wie kan mij helpen om mijn ip adres te verbergen op wikipedia?, want heel de wereld kan mee kijken op mijn pc.. dat is gewoon veelste gevaarlijk. Ik heb een keertje perongeluk iets gewijzigd zonder gebruikersnaam.. maar toch vind ik dat mijn ip adres niet bekend mag worden.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Yoco (overleg · bijdragen)

Dat kan u zelf doen door in te schrijven. Verzin een schuilnaam of gebruik uw echte naam. Ik zie nu dat u dat reeds heeft gedaan. Nooit meer anoniem bewerken is de enige manier om uw IP-adres voor de rest van de wereld verborgen te houden. Overigens kan u elke moderator of hoger vragen een versie te verbergen. Of ze dat bij vergissingen willen doen is een tweede.  Klaas `Z4␟` V:  16 mei 2016 08:00 (CEST)