Overleg:World Wide Fund for Nature

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Het wnf is een goed doel en deze keer heeft het ook een nieuwe actie, dat is het help de tijger fonds.
Dat is heel goed om te weten. Misschien is dit relevant genoeg om in het artikel onder te brengen? Cumulus. 21 mei 2010 20:59 (CEST)
Gelieve wel duidelijk te vermelden waarover het gaat en dat het een Nederlandse actie is. De pagina gaat o.a. ook over WWF België. Succes! --MichielDMN 🐘 (overleg) 21 mei 2010 21:20 (CEST)

Wereld Natuur Fonds[bewerken]

Op dit moment heet deze pagina World Wide Fund for Nature. Het artikel vermeld: " in Nederland ook bekend als Wereld Natuur Fonds". Ik zou zelfs nog verder willen gaan: in Nederland is de organisatie vooral bekend als Wereld Natuur Fonds, en de organisatie noemt zichzelf hier ook zo. Bovendien is WPNL een Nederlandstalige encyclopedie.
Ik stel daarom voor om de titel te wijzigen in Wereld Natuur Fonds. Muijz (overleg) 29 dec 2012 14:36 (CET)

Dag Muijz. Ik vrees dat ik je er niet in kan volgen en steunen. Ik kan er best mee leven dat er een apart artikel zou bestaan voor de Nederlandse afdeling, maar dit artikel gaat over de organisatie wereldwijd. Je hebt gelijk dat dit de Nederlandstalige Wikipedia is, maar net omdat het niet de Nederlandse is, ben ik er niet voor te vinden. In België wordt de naam "Wereld Natuur Fonds" officieel niet gebruikt voor deze organisatie. Men spreekt in de correspondentie en op de website altijd over "WWF Vlaanderen" (voor de Vlaamse tak dan) of gewoon "WWF", niet over Wereld Natuur Fonds. Als het over wereldwijde zaken of de internationale organisatie op zich gaat, dan lijkt WWF mij gepaster dan WNF. Andersom voor Nederlandse zaken natuurlijk. --MichielDMN 🐘 (overleg) 29 dec 2012 16:12 (CET)

Lotje kwam deze afbeelding tegen[bewerken]

Niels Halbertsma (links) krijgt de Gouden Ark van Prins Bernhard (rechts)

Lotje kwam deze afbeelding tegen en vroeg zich af of deze hier geschikt is. Lotje (overleg) 20 okt 2018 14:59 (CEST)