Overleg:Zurenborg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Het kloppende hart van de wijk ligt echter in het district Antwerpen: de Dageraadplaats, bijna volledig omzoomd door restaurants en op zonnige dagen één groot terras. (...) Inmiddels geldt de wijk Zurenborg als een goed voorbeeld in Antwerpen waar mensen van verschillende achtergrond goed met elkaar samenleven.

Dit lijkt me toch meer thuis te horen in een brochure over de wijk of in een of ander gemeentelijk infoblaadje, maar niet in wikipedia.

Over deze warme sfeer verneemt u meer via de 'Gazet van Zurenborg' [1], de wijkkrant die sinds jaar en dag bijdraagt tot de sociale cohesie van de wijk.

Gewoon reclame voor een wijkblaadje. Dit heb ik daarom gewist. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door KB72 (overleg · bijdragen) op 4 Nov 2009.

En op 5 Nov 2009 heb ik 'het kloppende hart' gedegradeerd tot 'een ander belangrijk centrum'Lieven Smits (overleg) 21 sep 2015 14:24 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Zurenborg. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 okt 2017 13:24 (CEST)[reageer]