Overleg Wikipedia:Linkomanie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Ik heb een groot aantal links verwijderd uit deze pagina, omdat die kennelijk slechts als illustratie voor linkomania dienden.

Een illustratie is wel nuttig, maar hoeft niet te worden overdreven. De artikelen blauw, rood en groen zijn ook niet helemaal in de desbetreffende kleur gezet. Johan Lont 9 dec 2005 10:37 (CET)

Johan Lont 9 dec 2005 14:22 (CET)

Onbereikbare externe link[bewerken]

Gedurende meerdere geautomatiseerde botsessies bleek de onderstaande externe link onbereikbaar. Controleer alsjeblieft of de link inderdaad onbereikbaar is en wanneer dat inderdaad het geval is, repareer of verwijder deze dan! Wanneer de externe link gewoon bereikbaar is of wanneer de externe link gerepareerd of verwijderd is, mag deze tekst (met opgave van reden) verwijderd worden.

--Jeroenbot 27 apr 2006 14:25 (CEST) (automatisch bericht)

Ook vandaag meerdere keren onbereikbaar gebleken. Ik heb de link verwijderd. Zou de Poolse organisatie in kwestie ook niet meer bestaan? Precieser: wat doen we met de vermelding van de Poolse Linkomania? Ook verwijderen? Groet, MigGroningen 22 mei 2006 20:47 (CEST)

Origineel onderzoek?[bewerken]

Ik twijfel niet aan de feiten in dit artikel, echter de term lijkt me toch echt origineel onderzoek. Via Google vind ik wel veel Linkomania, maar of het gaat om hetzelfde en niet gewoon namen van weblogs, wordt mij niet duidelijk. Waar staat de term bijvoorbeeld op de Engelstalige Wikipedia? --- jeroenvrp 3 jul 2007 16:46 (CEST)

Wikipedia artikel in gewone cat[bewerken]

Dit Artikel in de Wikipedia naamruimte staat in een gewone categorie en niet in een wikipedia naamruimte categorie, is dit gewenst? - Bas 2 nov 2008 11:17 (CET)