Overleg gebruiker:-FreaK-

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Stop x nuvola.svg

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
-FreaK- (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | sul | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Warning icon.png Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen en kan daarom niet meer gebruikt worden op Wikipedia. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u meerdere bewerkingen over een langere periode heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens; verwarringscheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia"; namen die verwarring met bekende personen opleveren en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Hallo, allereerst hartelijk welkom op Wikipedia. Helaas heb je een gebruikersnaam gekozen die niet aan de richtlijnen voldoet omdat hij niet met een hoofdletter begint. Daarom kun je er niet meer mee bijdragen. Klap het bovenstaande sjabloon uit om te kijken wat wel en niet kan en kies een nieuwe naam om je mee in te schrijven. Heb je nog vragen nu of later neem dan gerust contact op via mijn overlegpagina. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 13 apr 2008 12:31 (CEST)