Overleg gebruiker:12345danNL

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Overlegpagina van 12345danNL
Bericht toevoegen
Overleg over bot
Stuur een e-mail

Basisnormen voor de preventie van brand en ontploffing waaraan nieuwe gebouwen moeten voldoen[brontekst bewerken]

Beste, op het eerder gepubliceerder artikel rusten geen auteursrecht. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Stevensson19 (overleg · bijdragen)

Beste,
Uw teksten waren afkomstig van een Belgische onderzoeksinstelling en zijn wel degelijk auteursrechtelijk beschermd, zie hier. Oftewel: correct verwijderd.
Met vriendelijke groet,
12345danNL - Overleg - 28 sep 2018 18:12 (CEST)[reageer]

Schrijfweken Friesland 2018[brontekst bewerken]

Vlag Friesland

"It giet oan!"
In 2018 is Leeuwarden/Friesland Culturele Hoofdstad van Europa. Op Wikipedia besteden we hier aandacht aan middels een dubbele lokale schrijfweek over Friesland. Deze vindt plaats van 1 t/m 14 oktober 2018. Doe je mee? Meld je dan aan op de projectpagina en schrijf mee!

Deelnemen & meer informatie · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 2 okt 2018 10:54 (CEST)[reageer]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]

Dubbele lokale schrijfweek: Duitstalige Gemeenschap[brontekst bewerken]

Vanaf maandag 10 tot en met vrijdag 21 december 2018 organiseren we de schrijfweken over de Duitstalige Gemeenschap van België.

De Duitstalige Gemeenschap is een van de drie gemeenschappen van België, gelegen tegen de grens met Duitsland en omvat negen gemeenten: Amel, Büllingen, Burg-Reuland, Bütgenbach, Eupen, Kelmis, Lontzen, Raeren en Sankt Vith. Het gebied strekt zich uit van het Drielandenpunt bij Vaals in het noorden tot aan het Drielandenpunt bij Ouren in het zuiden.

Het gebied is helaas nog maar heel beperkt op Wikipedia beschreven. Daarom nodigen we je uit om mee te schrijven over dit gebied en zo deze lacune stukje bij beetje mee te helpen opvullen.

Ook vindt er op zaterdag 15 december in Eupen een edit-a-thon plaats.

Deelnemen & meer informatie · Deelnemerslijst · Insipiratie · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 10 dec 2018 05:16 (CET)[reageer]

Nieuwe dubbele schrijfweek kerstweken 2018[brontekst bewerken]

Vlag van Luxemburg

Allereerst alvast fijne dagen gewenst!

Honderdtachtig jaar geleden werd België met het Verdrag van Londen (1839) een onafhankelijk land. Daarbij verloor Luxemburg meer dan de helft van haar grondgebied aan België. Laten we door artikelen te schrijven dit land weer groeien, maar dan op Wikipedia, en het op één na kleinste land binnen de Europese Unie op Wikipedia groot maken.

Daarom houden we van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 de jaarlijkse kerstschrijfweken schrijfweken die gericht zijn op dit gebied. Iedereen kan meedoen door te schrijven over Luxemburg en verwante onderwerpen.

Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Luxemburg.

Deelnemen & meer informatie · Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 22 dec 2018 03:34 (CET)[reageer]


PS: Vanaf vandaag kun je ook je stem uitbrengen welk project of welke gebruiker een WikiUil zou moeten krijgen voor diens bijdragen aan de Nederlandstalige Wikipedia in 2018. Zie daarvoor op de pagina der genomineerden. - Taketa & Romaine 22 dec 2018 03:34 (CET)[reageer]

Zomaar?[brontekst bewerken]

Hoi 12345danNL. Gaat het goed met je? Loop je niet teveel weg van Wikipedia? Knipoog Trijnstel (overleg) 30 mrt 2019 23:14 (CET)[reageer]

Ha Trijnstel,
Bedankt voor je aardige berichtje. Afgelopen maanden waren aardig druk in zowel de school- als privésfeer, maar heb thans gelukkig weer meer tijd tot mijn beschikking voor Wikipedia.
Groet, 12345danNL - Overleg - 2 mei 2019 21:05 (CEST)[reageer]
Maar dat duurde voor zover ik kan zien, maar een paar dagen in mei. Ik hoop dat het nog wel goed met je gaat? Apdency (overleg) 2 okt 2019 11:22 (CEST)[reageer]

Verwijdering modbitje[brontekst bewerken]

Ik heb zojuist de verwjdering van jouw modbitje aangevraagd omdat je onder de 250 edits in 365 dagen bent gezakt. Ik vind dat heel jammer en wil jou graag bedanken voor al jouw inzet. Hopelijk laat tijd en andere omstandigheden in de toekomst een terugkeer toe. The Banner Overleg 17 sep 2019 13:41 (CEST)[reageer]

Botactiviteit[brontekst bewerken]

Beste,

Uw botaccount heeft meer dan drie jaar geen bewerkingen uitgevoerd op de Nederlandstalige Wikipedia. In overeenstemming met het lokale botbeleid wordt de botbit over drie maanden verwijderd. Mocht u uw botbit willen behouden, dan kan dat worden aangegeven op Wikipedia:Bots/Bevestigingen.

Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 1 jun 2021 01:27 (CEST)[reageer]

Vlag van Verenigd Koninkrijk English

Dear bot owner,

Your bot account hasn't made any edits on the Dutch Wikipedia for at least three years. In accordance with the local bot policy the bot flag will be removed in three months. If you want to retain the bot flag, you can opt out by going to Wikipedia:Bots/Bevestigingen.

With kind regards, Kippenvlees (overleg‽) 1 jun 2021 01:27 (CEST)[reageer]