Overleg gebruiker:145.99.188.129

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.052.637 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Adnergje (overleg) 12 sep 2007 07:47 (CEST)

Artikel verwijderd[brontekst bewerken]

Beste, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Ecologische geschiedenis hebt aangemaakt. Ik heb het helaas direct moeten verwijderen, omdat het vermoedelijk een tekstdump vanaf een andere site is. Lees voor tips en handige pagina's onze welkom voor nieuwelingen en de tips voor het schrijven van een goed artikel eens door. Als je nog vragen hebt, kun je die altijd op mijn overlegpagina stellen. Veel plezier op Wikipedia! Groeten, Adnergje (overleg) 12 sep 2007 07:47 (CEST)

Weghalen teksten[brontekst bewerken]

Gelieve geen teksten weg te halen zonder goede onderbouwing. Een commentaar als "vogelbescherming is altijd veel belangrijker geweest" wordt hier niet als goede onderbouwing gezien. Als je wilt schrappen, schrap dan het gedeelte over natuurbescherming in Nederland. Dat trekt het artikel pas uit het lood. Groeten, Hans B. 28 jan 2009 00:16 (CET)

Nu is het artikel beveiligd tegen dit soort hak en breekwerk zonder goede onderbouwing. Hans B. 28 jan 2009 00:21 (CET)

Wetenschap[brontekst bewerken]

Hoi,

Ik wil je eigenlijk nog bedanken voor al je bijdragen aan het artikel wetenschap. Met vriendelijke groet, -- Mdd 18 dec 2009 02:44 (CET)

Crystal wp.png   Is registratie een idee voor jou? Lees hier wat de voordelen zijn!

Planning[brontekst bewerken]

Hallo gebruiker. Ik heb je wijziging ongedaan gemaakt in het artikel planning omdat je een groot stuk tekst zonder onderbouwing wéér weghaalde. Met groet, Harrold68 (overleg) 9 jan 2011 20:24 (CET)

Ik heb niets verwijderd alleen verplaatst! mvg
Ik zag het, maar je paste de pagina meerdere malen aan, hierdoor werd het vrij snel onoverzichtelijk en leek het alsof je eerst een hele lap tekst weghaalde, en niet herindeelde.
Met groet, Harrold68 (overleg) 9 jan 2011 20:29 (CET)
PS: Voor ondertekening zodat men kan zien wie je bent en wanneer je iets schrijft gebruik je ~~~~ achter je tekst