Overleg gebruiker:188.202.129.167

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.090.729 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

OAM[brontekst bewerken]

Waarom haal je die referenties weg uit het artikel over OAM? Nietanoniem (overleg) 31 jul 2018 15:41 (CEST)[reageer]

Beste, wederom; Niet zomaar referenties en andere tekst weghalen. Als er iets niet klopt, dan graag onderbouwen op de overlegpagina. - Richardkiwi - Overleg 8 jan 2020 13:10 (CET)[reageer]


De informatie is zeer verouderd. Ook de lijst met namen is niet meer kloppend. Vandaar liever minder informatie dan onjuistheden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 188.202.129.167 (overleg · bijdragen)

Wilt u dit wel onderbouwen dan? Zet u desnoods een {{wiu2}} bovenin het artikel, dan wordt het waarschijnlijk niet teruggedraaid. - Richardkiwi - Overleg 8 jan 2020 13:25 (CET)[reageer]

Zie de website van amsterdammusea.org, daar staan o.a. de wisselingen en de andere leden. PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Als je de links levert, dan zet ik ze wel als bronnen in dat artikel. - Richardkiwi - Overleg 8 jan 2020 13:29 (CET)[reageer]

http://amsterdammusea.org/en/about-us en http://amsterdammusea.org/