Overleg gebruiker:193.141.132.155

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 193.141.132.155! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.054.155 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

verzoek tot blokkade wegens edit-war[brontekst bewerken]

Geachte sokpop,

Het voeren van edit-wars is schadelijk voor de opbouw van deze encyclopedie. Ik weet dat u een sokpop bent. U bent dus op de hoogte van de hier geldende regels. Daar blijkt u nog steeds lak aan te hebben.
Daarom heb ik verzocht u te blokkeren.

vriendelijke groet, S.Kroeze 16 sep 2010 20:55 (CEST)

Eeb sokpop? Denken jullie dat ik iemand anders ben of wat? Blijkbaar dragen meerdere personen bij onder ditzelfde I.P.-adres en ook iemand die hier een eigen gebruikersnaam heeft. Nu ja, kan best hoor. Maar worden die nu allemaal meegeblokkeerd of zo? En waarom eigenlijk? Ik dacht dat ik alleen wat tekst verbeterde. 193.141.132.155 16 sep 2010 21:38 (CEST)
Beste De Wikischim (overleg | bijdragen | blocks),
ik heb het oude dossier even teruggezet aangezien u een zogenaamde 'duck' bent. U werkt niet alleen vanaf hetzelfde adres maar uw gedrag is ook hetzelfde incl overlegstijl.
Mocht u niet de Wikischim zijn, wat ik sterk betwijfel dan raad ik u aan thuis een account te maken zodat u ongehinderd kunt werken vanaf uw werk want dit adres gaat voorlopig op slot.
Groeten, Audio-x-generic.svgJZ85overleg 17 sep 2010 09:29 (CEST)