Overleg gebruiker:193.191.217.94

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 30 mrt 2009 11:25 (CEST) Geklieder op Palindroom
  2. 16 okt 2018 11:59 (CEST) Foute misleidende info op Leuven

Domesticus[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

U hebt een tekst toegevoegd aan het artikel Domesticus. Deze tekst lijkt echter afkomstig te zijn van een andere website: http://www.domesticus.be/verhaal/. Het is niet toegestaan om teksten waarop auteursrechten berusten te plaatsen op Wikipedia. Daarom is de door u geplaatste tekst uit voorzorg verwijderd uit het artikel.

Bent u zelf de auteur van de toegevoegde tekst, dan vindt u hier meer informatie: Wikipedia:OTRS/Mijn eigen tekst. Op Wikipedia:Auteursrechten vindt u meer informatie over het beleid van Wikipedia ten aanzien van auteursrechten. Hebt u hierover nog vragen, dan kunt u terecht op de HelpDesk.

Met vriendelijke groeten,
Freaky Fries (Overleg) 8 feb 2017 15:52 (CET)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Operatie Propere Handen dat is genomineerd door IJzeren Jan. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181012 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 okt 2018 02:03 (CEST)[reageer]