Overleg gebruiker:212.115.197.26

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps edu miscellaneous.svg Waarschuwing - vanuit deze onderwijsinstelling is vandalisme gepleegd op Wikipedia.

Welkom op Wikipedia! Helaas is er vandalisme gepleegd vanuit deze onderwijsinstelling; een overzicht is hieronder vermeld. Bij verdere vandalistische bewerkingen wordt de mogelijkheid Wikipedia via de internetaansluiting van deze onderwijsinstelling te bewerken voor een bepaalde tijdsduur ontnomen. Deze blokkades zullen bij doorgaand vandalisme een oplopende duur hebben. De instelling kan ook namens Wikipedia ingelicht worden over het misbruik vanaf de internetaansluiting(en).

Leerlingen, docenten en medewerkers die constructief willen meewerken aan de encyclopedie kunnen zich individueel inschrijven. Oefenen met Wikipedia kan ook, daarvoor is de zandbak. Meer informatie staat op Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia voor scholieren. Informatie voor schoolverantwoordelijken staat op Informatie voor beheerders van publieke computers.

Standaardbrief in geval van vandalisme
  1. 25 mei 2007 10:44 (CEST) aanmaken onzinpagina Overleg:Rentabiliteit‎
  2. 17 jul 2007 10:19 (CEST) irrelevante aankondiging en gescheld op Mobiele telefoon
    • Blok 12 uur
  3. 8 jun 2010 13:24 (CEST) geklieder in Beauty & de Nerd
  4. 8 mei 2013 10:22 (CEST) Aanmaken onzinpagina

Nederlandse Krijgsmacht[bewerken]

Kunt u alstublieft betrouwbare bonnen geven voor uw herhaalde getalswijzingen op bovenstaand lemma in het kopje "samenvatting"? Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 25 aug 2011 10:46 (CEST)