Overleg gebruiker:212.187.32.247

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste... Bedankt voor uw bijdrage aan Wikipedia. Ik heb een paar dingen veranderd, om ze meer in lijn te laten zijn met wat op Wikipedia gebruikelijk is.

  • Op wikipedia plaatsen we geen links naar afbeeldingen buiten Wikipedia. Dit heeft met de controleerbaarheid te maken (als de afbeelding op de externe site weggehaald wordt of veranderd, gebeurt dat op Wikipedia ook), maar ook met de auteursrechten. Afbeeldingen op Wikipedia zijn vrijgegeven onder de GNU/FDL-licentie. Gebruikers zien geen verschil tussen een ge-uploade afbeelding en een link naar een externe site.
  • Als u een afbeelding wilt toevoegen, kunt u deze uploaden. Daarvoor is een gebruikersnaam nodig. Let er wel op dat de afbeelding moet zijn vrijgegeven onder de GNU/FDL-licentie (kortgezegd: iedereen mag de afbeelding verder gebruiken/bewerken). Eigen gemaakte foto's zijn iha geen probleem
  • Ik heb de tekst iets objectiever gemaakt. Dat hij de meest bekende Friese schilder is, is niet objectief vast te stellen. Ik denk dat Jopie Huisman bij een groter publiek bekend is. Vandaar dat ik ervan gemaakt heb "een bekende Friese schilder".

Evt. kunt u kijken op Wikipedia:Gebruikersportaal voor meer tips. Groeten, Falcongj 10 nov 2004 10:33 (CET)[reageer]

Commentaar op commentaar[brontekst bewerken]

Beste Falcong, Wikipedia is een fenomeen waar ik toevallig tegenaan ben gelopen. Het concept spreekt me bijzonder aan. Ik heb als probeersel, als test en uit betrokkenheid dit verhaal over Gerriet Postma en de Kipper Anna geplaatst. Later heb ik er nog in zitten roeren. Intussen is het me duideijk hoe het allemaal werkt en ik heb me ook als 'gebruiker' laten registreren. Over die bekendheid: Postma is in elk geval de bekendste nog LEVENDE schilder, denk ik. Op de Engelstaige wikipedia heb ik een vertaling van de Nederlandse tekst geplaatst, trouwens. En meegesleept als ik was, heb ik ook een engelstalige tekst geschreven over een andere hobby van me: wegracen met MZ/MuZ motorfietsen. Groeten, Gijsvh