Overleg gebruiker:212.19.199.55

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 212.19.199.55! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.044.467 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Linkspam[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste anonieme gebruiker, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Schildpadden, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.

Kleuske 3 okt 2006 11:41 (CEST)

Engels English version

DOXA[brontekst bewerken]

Als er onjuistheden in het artikel DOXA staan kunt u die verwijderen, maar negatieve gebeurtenissen/feiten gewoon uit het artikel verwijderen is niet de bedoeling. Groet, Tûkkã 26 okt 2007 12:35 (CEST)

Ik denk ook dat het handiger is als je even inlogt als gebruiker. Nu komen de opmerkingen hier terecht. Een opmerking "hoge kwaliteit" is subjectief. Als je iemand van het bedrijf zelf bent gezien je gebruikersnaam kun je beter een en ander onderbouwen als je iets weghaalt of wijzigt. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 26 okt 2007 14:41 (CEST)

Verwijderingsnominatie 't Glaner Ensemble[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om 't Glaner Ensemble. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080429 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 30 apr 2008 02:08 (CEST)

Etappengebiet[brontekst bewerken]

Beste 212.19.199.55, ik zag dat je het artikel Etappengebiet hebt aangemaakt. Tot mijn grote spijt heb ik er het {{auteur}}-sjabloon boven moeten plakken, omdat de tekst van een andere website afkomstig lijkt te zijn. Alle tekst op Wikipedia moet onder de GNU Free Documentation License vallen, er moet dus geen copyright of auteursrechten op zitten. Kopieër je dingen naar Wikipedia vanaf andere sites, dan pleeg je plagiaat, en daar kan Wikipedia problemen mee krijgen! Voor meer informatie hierover zie Help:Auteursrechten. Lees anders eens de welkom voor nieuwelingen door. Als je nog vragen hebt, kun je altijd op mijn overlegpagina terecht. Groeten,

Niels? 20 aug 2008 19:52 (CEST)


Artikelen over grontmij door grontmij[brontekst bewerken]

U heeft vandaag het artikel over grontmij" aangepast door toevoeging van archeologie aan uw lijst vn activiteiten. Hoewel dit niet verboden is, wil ik u toch waarschuwen dat dit niet altijd even goed wordt opgevat, in het verleden heeft dit al lollige krantenberichten opgeleverd. Beter is het een melding op de overleg-pagina te zetten en het de gemeenschap te laten doen. Mvg. Kleuske 21 okt 2008 15:47 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Zondag derde klasse C[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Zondag derde klasse C en Zondag tweede klasse K. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090419 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 20 apr 2009 02:26 (CEST)

Verwijderingsnominatie De Ladder van Verdaas[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om De Ladder van Verdaas dat is genomineerd door Maniago. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100319 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 20 mrt 2010 01:02 (CET)

Beoordelingsnominatie CIOS[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om CIOS dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160221 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 22 feb 2016 01:01 (CET)