Overleg gebruiker:217.122.132.180

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Waarschuwing Waarschuwing - dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige adres dat we van u kennen. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan die hieronder staan. Doordat IP-adressen soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. In artikelen kan dit als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 15 mei 2011 10:13 (CEST) Geklieder op pagina Swiss Bob
  2. 4 feb 2012 15:41 (CET) Verwijderen van tollabel op pagina Provinciale weg 62 ([1])
  3. 7 jun 2014 08:33 (CEST) Ongewenset bewerking op pagina Provinciale weg 196
  4. 7 jun 2014 16:21 (CEST) Verwijderen dossierregels op eigen OP

Verkeersborden[bewerken]

Beste, ik zie u snelheidslimieten wijzigen in verkeersborden. Een aantal maanden geleden is hier een peiling over geweest en is besloten dat niet te doen. Tevens verzoek ik u - als er een bewerking wordt teruggedraaid - de bewerkingssamenvatting te raadplegen. Met vriendelijke groet, Mexicano (overleg) 18 apr 2012 17:18 (CEST)