Overleg gebruiker:2A02:1810:153D:D700:ACEC:A93B:FD71:EF46

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English

Leer Wikipedia te begrijpen

Help mee

Persoonlijke hulp

Andere handige pagina's

Hallo, gebruiker vanaf het IP-adres 2A02:1810:153D:D700:ACEC:A93B:FD71:EF46, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Zo krijg je na vier dagen de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 10 dec 2019 12:15 (CET)

Toelichting[bewerken]

Beste niet-ingelichte bewerker,

Wikipedia is bedoeld om op een betrouwbare en neutrale wijze informatie te verspreiden, ook aan jou en anderen. Ik begrijp uit je opmerkingen dat jij een bepaalde mening hebt over de naam van Rusland. Natuurlijk mag je die hebben. Maar Wikipedia, en zeker de artikelen in Wikipedia, zijn niet bedoeld om meningen naar voren te brengen. Om die reden heb ik je wijziging ongedaan gemaakt. Hierboven vind je een aantal tips die je kunnen helpen om Wikipedia te verbeteren. Je bent van harte welkom om daar gebruik van te maken. Wil je dat niet, dan is het ook prima als je hier blijft lezen.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 10 dec 2019 12:15 (CET)