Overleg gebruiker:62.132.216.41

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 62.132.216.41! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.058.530 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Verwijdering Anna maria koekoek[bron bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Anna maria koekoek hebt aangemaakt. Ik heb je artikel verwijderd omdat het (in deze vorm) niet geschikt is voor Wikipedia. Ik raad je aan om de conventies door te lezen, daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst?". Als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Audio-x-generic.svgJZ85overleg 22 jul 2009 15:05 (CEST)

Verwijdering Sanneke van Hassel[bron bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Sanneke van Hassel hebt aangemaakt. Ik heb je artikel verwijderd omdat het (in deze vorm) niet geschikt is voor Wikipedia. Ik raad je aan om de conventies door te lezen, daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst?". Als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Audio-x-generic.svgJZ85overleg 23 jul 2009 10:42 (CEST)

Marjon Sarneel[bron bewerken]

Hoi, ik heb je artikel Marjon Sarneel ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd, hier, sorry. Groetjes. — Zanaq (?) 1 sep 2009 19:25 (CEST)

In reactie hierop: Ik begrijp dat de vraag is of Compaan Uitgevers bekend genoeg is. Zij zijn een jonge uitgeverij die sinds de oprichting een zestal boeken heeft gepubliceerd. Ze moeten zich in een gesloten en conservatieve wereld invechten, dat is lastig, maar hun publicaties zijn kwalitatief goed. Ze verdienen de aandacht. Marjon Sarneel is debutante, ook zij moet vechten om aandacht maar heeft een goed boek geschreven en verdient het naar mijn mening om, zij het een korte pagina, toch een eigen pagina te krijgen.

Verwijderingsnominatie Maartje wortel[bron bewerken]

Beste gebruiker, één of meerdere pagina's die vanaf dit ip-adres zijn gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Maartje wortel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090922 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 26 sep 2009 17:15 (CEST)

Battle[bron bewerken]

Hallo, ik zag je bewerking op de pagina over de plaats Battle, waarin je de zin "Het zelfstandig naamwoord 'battle' in de betekenis van (militaire) strijd komt hier vandaan" toevoegde. Ik twijfel daaraan; mij lijkt het eerder dat de plaats naar de Slag (battle) om Hastings is genoemd, die plaatshad op de plek waar Battle nu ligt. Vandaar dat ik de zin heb verwijderd.
Als je een bron hebt, hoor ik het graag!
Met vriendelijke groet, PeHa · Overleg 14 okt 2010 17:54 (CEST)