Overleg gebruiker:78.20.119.126

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Torchlight folder important.png Welkom op Wikipedia!

Je hebt zojuist gegevens toegevoegd over jezelf, een vriend(in), familielid, collega, school(klas), docent, website, instagramaccount, facebookpagina of youtube-kanaal, huisdier, club of vereniging. Wikipedia hanteert een open filosofie waarbij iedereen encyclopedische informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen je van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar je eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op daarvoor wel geëigende plaatsen als een eigen of daarvoor bedoelde website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer je jezelf als gebruiker wilt voorstellen aan je medegebruikers, kun je dat doen door je in te schrijven en dan je persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Als je met de opmaak binnen Wikipedia wilt oefenen, kun je daarvoor terecht in de speciale Wikipedia-zandbak. Als je toch doorgaat met het het toevoegen van niet encyclopedisch relevante informatie, dan kunnen je bewerkingsrechten worden opgeschort. Als je serieus bij wilt dragen op Wikipedia, kijk dan op Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

  1. 31 mrt 2016 18:18 (CEST) wederom pagina plaatsen over vriendje o.d.
  2. 16 mei 2018 15:08 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina 2005
  3. 16 mei 2018 15:12 (CEST) Geklieder op pagina 12 augustus