Overleg gebruiker:80.57.195.138

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste 80.57.195.138. Welkom bij Wikipedia. Over uw bijdrage over Paul Gellings: artikelen mogen niet overgenomen worden van andere webpagina's. Dit is een schending van de auteursrechten en daarmee kan Wikipedia in de problemen komen. Uw artikel over Paul Gellings staat letterlijk te lezen op http://www.amsterdam2000.nl/zuidelijkewandelweg/overpaulgellings.htm. Daarom heb ik het artikel over Paul Gellings op de Te Verwijderen-pagina gezet. Indien u zelf de copytights heeft van de pagina amsterdam2000.nl kunt u afstand daarvan doen, maar geef dan wel even expliciet aan dat u het artikel ter berschikking stelt aan de GNU/FDL-licentievoorwaarden. Lees deze goed, ze houden onder meer in dat iedereen voortaal vrij de teksten mag gebruiken en bewerken!

Maar in dat geval bent u waarschijnlijk zelf Paul Gellings (die claimt de copyrights op de pagina amsterdam2000.nl) en het is bij Wikipedia niet gebruikelijk dat mensen artikelen over zichzelf plaatsen. Deze mogelijkheid is te vaak gebruikt (misbruikt) om reclame voor eigen werk te maken en eigen standpunten uit te dragen en daar zijn op internet andere mogelijkheden voor. Bij Wikipedia staat neutraliteit hoog in het vaandel, en het is vrijwel onmogelijk om neutraal over jezelf te schrijven. In het geval u dus zelf Paul Gellings bent, zou ik u adviseren te wachten tot een andere Wikipedia-gebruiker een artikel over u schrijft. Groeten, 18 jul 2004 09:17 (CEST)

Beste Falcongj. Ik ben de gebruiker die Paul Gellings heeft geplaatst op Wikipedia. Het artikel is afkomstig van mijn eigen website. Uiteraard verleen ik hiertoe toestemming omdat het artikel vrij van rechten is. Maaike98