Overleg gebruiker:81.11.205.141

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.154.710 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

N.a.v. uw vraag op Overleg:Kunstsecundair onderwijs:
Het sjabloon wiu betekend meestal dat het artikel met kleine aanpassingen eraan, wel kan voldoen aan Wikipedia. Bijvoorbeeld een iets gestructureerdere indeling, lekkerder lopende zinnen, of interne links. Als u denkt dat het huidige artikel wel aan de eisen voldoet, kunt u dit aangeven op de verwijderlijst. (Tip: gebruik ctrl + f om uw artikel te vinden.) De moderator die aan het verwijderen is, zal er dan rekening mee houden en het artikel niet verwijderen.

Groet, Firefox Overleg 8 mrt 2005 16:37 (CET)[reageer]

"Waarom heet dit niet secundair kunstonderwijs?" Typisch hollandse vraag. Het Vlaamse ministerie noemt dit bij wet Kunstsecundair onderwijs. Waarom zouden wij daar dan aan prutsen?

Natuurlijk is dat een Hollandse vraag: als ik Vlaming was geweest, had ik het vast heel gewoon gevonden. Ik snap het ook wel, naar analogie van algemeen secundair onderwijs of technisch secundair onderwijs, en als dat officieel zo heet moet het vooral blijven staan, maar ik vind het zo'n raar woord, "kunstsecundair". Het artikel spreekt bijvoorbeeld ook over hoger kunstonderwijs, dus dan had ik secundair kunstonderwijs logischer/duidelijker gevonden en daarover sprak ik mijn verwondering uit. Dat is alles. Sixtus 10 mrt 2005 15:41 (CET)[reageer]
Gelieve GEEN EXTERNE LINKS in de tekst op te nemen. Dit mag eventueel in het kopje externe links. Maar dan alleen echt relevante. Links naar alle afzonderlijke conservatoria zijn nieet gewenst, we zijn geen startpagina immers. Wel kunt u een lemma schrijven over het betreffende instituut en daarin een link onder het kopje externe links opnemen naar het instituut. Waerth Uitsplitsen mensen uitsplitsen! Geen twee onderwerpen op 1 lemma©2005 11 mrt 2005 10:10 (CET)[reageer]