Overleg gebruiker:81.164.10.134

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.021.024 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Melsaran (overleg) 9 jul 2007 22:30 (CEST)

Liechtenstein[brontekst bewerken]

Moi anonieme gebruiker, leuk dat je lemma's toevoegt over politiek in Liechtenstein, wellicht kun je zelf ook links aanbrengen, bijvoorbeeld bij Liechtenstein, dan valt wellicht op dat je het vrij vaak zonder e spelt :-) Peter boelens 13 jul 2007 12:07 (CEST)

Kijk ook even wat ik gegaan heb met Otmar_Hasler: [1]. Misschien heb je er wat aan. Kan je het misschien nog aanvullen? Het is nu maar een heel mager beginnetje. Voor de rest, goed bezig :) Willemo 13 jul 2007 12:11 (CEST)

Ook Freie Liste ziet er prima uit. Ik heb nog wat meer interne links gemaakt. Die werken aldus: [[hoofdpagina]] geeft hoofdpagina, [[hoofd|pagina]] geeft pagina en [[hoofd]]pagina geeft hoofdpagina. Veel plezier! — Zanaq (?) 13 jul 2007 12:19 (CEST)

Hoi, ik heb je wijziging op Freie Liste teruggedraaid, omdat Bart Somers geen Liechtensteinse politicus is en zo. Mocht je een tijdje aan het artikel willen sleutelen, plaats er dan alsjeblieft {{wiu2}} boven, dan weet iedereen dat je ermee bezig bent. Groetjes, Ninane (overleg) 13 jul 2007 13:35 (CEST)

Landtag zag er ook prima uit, met links en zo. Ik begrijp niet waarom dat sjabloon erop stond, volgens mij spreek ik goed nederlands, en het zag er niet heel fout uit. Ik heb dat sjabloon weggehaald. Er is wel wat controverse over de titel a) omdat er meerdere landtage zijn en b) omdat het misschien wel in het nederlands kan. Maar dat is een klein detail. Succes! — Zanaq (?) 13 jul 2007 14:46 (CEST)