Overleg gebruiker:81.243.195.244

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.097.511 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Yvan Delporte[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Ik zie dat je Yvan Delporte als verlamd hebt vermeld. Mag ik misschien weten waar je dat vandaan hebt?

MichielDumon 25 dec 2009 17:47 (CET)Reply[reageer]

In de laatste jaren van zijn leven verbleef hij in een rolstoel. (http://lesamisdebarbara.free.fr/echosbulletins/Delporte_L_Melikian.jpg)

(http://images.google.be/imgres?imgurl=http://www.actuabd.com/IMG/jpg/Delporte-et-Daniel-Couvreur.jpg&imgrefurl=http://www.actuabd.com/Yvan-Delporte-rejoint-Franquin-au-paradis-des-bulles&usg=__t8Tm6Vhzo0gUgsFXPIam2hLh_vk=&h=296&w=450&sz=29&hl=nl&start=7&um=1&tbnid=u4Si4EhnD0VfRM:&tbnh=84&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dyvan%2Bdelporte%26hl%3Dnl%26sa%3DG%26um%3D1) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.243.195.244 (overleg · bijdragen) 25 dec 2009 17:54

Bedankt, maar ik blijf toch wat op m'n honger zitten met dit antwoord. Het is niet omdat je in een rolstoel zit, dat je verlamd bent. Slecht te been zijn is iets anders. Heb je daar echte bewijzen van? Ik heb ook niet de indruk dat die verlamming rechtstreeks veel met z'n dood te maken had. Dat was kanker, dacht ik. --MichielDumon 25 dec 2009 18:21 (CET)Reply[reageer]

Hier: (http://champignac.hautetfort.com/archive/2007/03/05/yvan-prend-la-porte.html)

Oké. Maar sta me toe dat ik het artikeltje een beetje aanpas, want de verlamming lijkt nu oorzaak te zijn van z'n dood, wat niet is. --MichielDumon 25 dec 2009 19:12 (CET)Reply[reageer]