Overleg gebruiker:84.107.39.195

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Pictogram voting comment.svg Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 26 jun 2017 13:54 (CEST) Hoogst ongewenste bewerking op pagina Charlie Puth
  2. 22 jul 2017 15:12 (CEST) Doodverklaring Vivianne Miedema

Beoordelingsnominatie Romeo Benetti[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Romeo Benetti dat is genomineerd door Brimz. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170718 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 19 jul 2017 02:06 (CEST)

Henk den Arend[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Henk den Arend. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Beoordelingsnominatie Mike Hauptmeijer[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Mike Hauptmeijer dat is genomineerd door Freaky Fries. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171030 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 31 okt 2017 01:03 (CET)

Omdat hij derde keeper is, heeft hij nog geen wedstrijd gespeeld. Vreemd genoeg mogen op Wikipedia alleen artikelen over spelers die 1 minuut hebben gespeeld, en politieke partijen alleen als ze een zetel hebben behaald. Om de informatie niet verloren te laten gaan, heb ik een wikidata-item inclusief links naar bronnen aangemaakt. ed0verleg 31 okt 2017 20:08 (CET)

Ontbreken gebruikersnaam[bewerken]

Vraag van mij als medewikipediaan: Ik zie dat je diverse mutaties in de nl.wikipedia hebt gedaan, en als ik het goed zie zelfs enige nieuwe artikelen hebt opgezet. Daarom vraag ik mij af: Waarom bedenk je geen gebruikersnaam voor jezelf? Met gebruikersnaam kun je, als je dat wilt, even anoniem blijven als met alleen je IP-adres, maar ben je voor je medegebruikers niet langer alleen maar een nummer. Je kunt dan - als je dat wilt, nog steeds anoniem - iets over jezelf of over je eventuele (wiki)hobby's of -belangstellingen kwijt op je gebruikerspagina (GP), maar alleen een x'je of sterretje op die GP geeft ook al een 'nette' blauwe link. Bovendien kun je met gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze op elke computer (bijvoorbeeld ook op scholen of in bibliotheken) terecht. En het bewerken van de wikipedia blijft gratis, het kost je alleen wat van je vrije tijd. Kortom: tel uit je winst als NLNW (niet langer naamloze wikipediagebruiker)!

De Jaren (overleg) 29 nov 2017 12:11 (CET) <DJ-3610>

Beoordelingsnominatie Thijs Boontjes[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Thijs Boontjes dat is genomineerd door Paul Brussel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180125 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 26 jan 2018 01:08 (CET)

Floris Kortie[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Floris Kortie. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Dit betreft een bronloos curriculum vitae van een persoon met werkzaamheden. Geen blijk van encyclopedische relevantie. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 19 jul 2018 10:28 (CEST)