Overleg gebruiker:84.197.105.142

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.054.683 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

  • Beste gebruiker. Welkom op Wikipedia. U heeft van Slag van Rijmenam een mooi artikel gemaakt, mijn complimenten. Wellicht is registratie iets voor u? Zie hier wat de voordelen ervan zijn. Groet, Pompidom 12 aug 2009 14:52 (CEST)

Chemische verbindingen[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker. Ik zie dat je heel wat bijdraagt tot chemische verbindingen. Dank daarvoor! Zou je ajb eens willen kijken naar de wijzigingen die ik heb doorgevoerd op het artikel goud(I)bromide, via deze link? Ik zou je willen vragen om geen letterlijke vertalingen te maken (als je babelfish hanteert, controleer dan altijd kritisch je tekst nog eens) en een infobox toe te voegen (zie link). Als er vragen zijn, stel ze gerust op mijn overlegpagina. En is het geen idee om je aan te melden, dat werkt makkelijker dan anoniem werken. Als je ideetjes zoekt voor verbindingen, kijk dan zeker op deze pagina! Groeten, C (o) 8 mei 2010 10:57 (CEST)

Nogmaals![brontekst bewerken]

U hebt weerom een goud-verbinding aangemaakt: zou U even kunnen kijken naar de wijzigingen die hier werden uitgevoerd en deze ook invoegen in dit artikel! - C (o) 1 jun 2010 13:21 (CEST)