Overleg gebruiker:84.197.198.111

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Waarschuwing Waarschuwing - Deze internetaansluiting is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw internetaansluiting is het enige adres dat we van u kennen. Via deze aansluiting zijn ongewenste bewerkingen gedaan die hieronder staan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. In artikelen kan dit als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 28 okt 2009 20:44 (CET) Experimenteren op pagina Geboortejaar van Mohammed
  2. 2 mei 2012 15:23 (CEST) Deels leeghalen pagina Geel (stad)
  3. 2 mei 2012 15:24 (CEST) Nogmaals
  4. 2 mei 2012 15:24 (CEST) Vandalisme op pagina Geel (stad)
    • blok - 1 dag

Grafaan[bewerken]

Goedendag, zou u wellicht iets nader kunnen toelichten wat de reden was om het woord 'tweedimensionaal' te verwijderen op het artikel over grafaan? Beschrijvingen elders wijzen wel degelijk op een tweedimensionale structuur. Groet, Paul B (overleg) 10 jan 2013 20:09 (CET)