Overleg gebruiker:858868a

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
onleesbaar/verwarrend

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: onleesbaar/verwarrend). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Claes Victor[brontekst bewerken]

Wikipedia:Coachingsprogramma/Coach gezocht Ik had graag gegevens gecreerd rond Claes Victor; deze zakenman werd vermoord in december 1996. Hij had 4 kinderen: Christian Paul Veronique Sophie. De moord gaf aanleiding tot een assisenproces in november 1997 waarbij Claes Victor werd verdedigd door meester Piet Van Eeckhout. De dader (verdedigd door Mt Platteau ) werd veroordeeld tot doodslag zonder dat dit een opzettelijk karakter had. Hij kreeg een veroordeling van 10 jaar maar kwam na ongeveer 3 jaar vrij.

Beste 858868a , Uw account is geblokkeerd vanwege de naam (veel cijfers daardoor voor anderen lastig te onthouden). In 2010 heeft u hernoeming van uw account aangevraagd, het is echter handig (dat is destijds geantwoord) om een ander account aan te maken en daar nogmaals bovenstaand verzoek te doen. Mocht het niet lukken, of mocht u vragen hebben reageer dan gerust. Mvg, Bas (o) 29 mrt 2017 16:26 (CEST)[reageer]
Ik haal het coachingsverzoek hier even weg. Zodra je een nieuw account hebt kun je dan hier met dat account een reactie plaatsen, dan help ik u verder op weg. Bas (o) 29 mrt 2017 16:32 (CEST)[reageer]