Overleg gebruiker:92.108.174.239

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bronvermelding[bewerken]

Kan je een bron geven voor je recente bewerking? Aeginatetra (overleg) 25 jul 2018 00:01 (CEST)

Beoordelingsnominatie London Loy[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om London Loy dat is genomineerd door The Banner. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180803 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 4 aug 2018 02:02 (CEST)

Sokpop-onderzoek[bewerken]

Ik ben van mening dat er een campagne op touw gezet is om een echt bestaand persoon te beschadigen met behulp van meerdere accounts maar door slechts 1 persoon. De aanvraag om dit uit te zoeken staat hier: Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Sokpoppen#London Loy. The Banner Overleg 16 aug 2018 21:08 (CEST)