Overleg gebruiker:92.254.122.16

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop


Subbacultcha![bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Subbacultcha!. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! **Man!agO** 25 jan 2010 19:06 (CET)

Gideon Festival[bewerken]

Dag, beste gebruiker. Blij iemand tegen te komen die kan schrijven en spellen. De meeste nieuwe artikelen zijn uiterst beroerd en vol spelfouten, maar Gideon Festival ziet er goed uit. Misschien wordt het tijd om je in te schrijven en niet langer anoniem te zijn? Veel succes. Vriendelijke groet, --ErikvanB 26 jan 2010 21:26 (CET)

Verwijderingsnominatie Muziekcultuur en internet[bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik heb je artikel Muziekcultuur en internet ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Audio-x-generic.svgJZ85overleg 28 jan 2010 14:59 (CET)

Aanmelden[bewerken]

Beste anonieme gebruiker, u doet goed werk hier op Wikipedia. Bedankt daarvoor! Doordat u anoniem bijdraagt, komen uw bewerkingen op een speciale lijst te staan. De kwaliteitscontrole van deze lijst kost veel tijd. Als u zich registreert komen uw bewerkingen niet meer op deze lijst te staan, wat tijd bespaart. Daarnaast bent u eigenlijk met een gebruikersaccount veel anoniemer; nu kan iedereen eenvoudig een aantal dingen over u te weten komen: kijk maar eens hier. Hier staan nog meer redenen waarom u zich aan zou kunnen melden. Denk er eens over na, want werken onder een gebruikersnaam biedt veel meer voordelen dan anoniem werken!C (o) 7 feb 2010 11:03 (CET)

Dank voor je complimenten. Ik heb juist moeite met het aanmelden, omdat je daarmee een second life identiteit aanneemt en die is niet zo anoniem als u denkt (u houdt bijvoorbeerld waarschijnlijk van capaccio, pianospelen, etc). Naarmate u onder pseudoniem meer bijdraagt wordt er meer en meer bekend van u en is uw aangenomen identiteit een nagenoeg identieke en herkenbare indentiteit van uw eigen persoon. Ik denk daarnaast dat het goed is dat mijn bewerkingen nagekeken worden, ook ik maak namelijk wel eens een fout en de controleur leert ook tegelijkertijd wat ipv de hele tijd poep en plas te moeten reverten. Moed gevend, lijkt me:) 92.254.122.16 7 feb 2010 11:13 (CET)

Emo-bronnen + aanmelden[bewerken]

Welkom op Wikipedia. Ik zal als ik de komende tijd heb even bronnen toevoegen aan het emo-artikel. Wat hierboven staat is trouwens toch gewenst. Je kan het fijn vinden dat je artikelen beter worden gecontroleerd, maar het kan ook frustratie opleveren. Voor jou, omdat je artikelen misschien sneller worden verwijderd, maar ook voor de anoniemen controleurs. Aan een ip-adres kan trouwens ook een identiteit gekoppeld worden of je moet het fijn vinden telkens van ip te wisselen. Aanmelden heeft trouwens ook veel technische voordelen en het wordt gewaardeerd binnen de wikipedia-gemeenschap. Succes verder. --.....jeroen..... 10 feb 2010 18:09 (CET)

Verwijderingsnominatie Digitale revolutie[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Digitale revolutie dat is genomineerd door Robb. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100215 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 16 feb 2010 01:00 (CET)

Cultuurcentrum[bewerken]

Hoi. Ik heb je bijdragen op Cultuurcentrum en Cultureel centrum (Nederland) ongedaan gemaakt. De twee begrippen zijn absoluut niet equivalent. Als dat wel zo was hadden we er namelijk maar één artikel over. Groet. — Zanaq (?) 17 mrt 2010 13:03 (CET)

Ah ik vond het al zo raar. Kun je in Cultuurcentrum info invoegen wat het verschil beschrijft, zodat anderen niet dezelfde denkfout maken? 92.254.122.16 17 mrt 2010 14:35 (CET)
  • Volgende is verplaatst van mijn overleg. — Zanaq (?) 18 mrt 2010 18:38 (CET)

Wat is nu exact het verschil? Ik begrijp er niets van. Als ik kijk naar de lijst van Belgische centra en klik op De Spil en dan naar hun website ga zie ik gewoon een soort poppodium/toneelpodium. Dat verschilt toch niet met bijvoorbeeld het Burgerweeshuis in Deventer, Cultuurhuis Bosch in Arnhem of welk ander cultureel centrum in Nederland? Of beschouw je de NL-term als een synoniem voor een buurthuis? Wat is volgens jou een Nederlands cultureel centrum (geef eens een voorbeeld, ik denk dat dat meer verduidelijkt)?92.254.122.16 17 mrt 2010 14:45 (CET)

Geen flauw idee, maar uit de artikelen (Cultuurcentrum, Cultureel centrum (Nederland)) blijkt dat in nederland iedereen zich een cultureel centrum kan noemen, terwijl het in vlaanderen iets van overheidswege is. Als het hetzelfde zou zijn, zouden we een aanleggen en slechts één artikel maken. Dat blijkt mi voldoende uit de inleiding van cultuurcentrum. — Zanaq (?) 18 mrt 2010 18:38 (CET)