Overleg gebruiker:94.110.18.159

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
LET OP: Er is ook een GP met info
Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 20 sep 2018 14:57 (CEST) Herhaaldelijk geklieder op pagina President van de Verenigde Staten
  2. 13 nov 2018 20:10 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Patser
  3. 9 mrt 2019 23:47 (CET) Gescheld op pagina Eén (televisiezender)
  4. 23 mrt 2019 12:38 (CET) Gescheld op pagina Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie

James Bond[brontekst bewerken]

Uw heeft een wijziging aangebracht in het artikel James Bond, dit is echter weer teruggedraaid! Als u nog iets wil veranderen, leest u dan eerst bovenstaande. Mvg, Antoine.01overleg(Antoine) 31 mrt 2018 16:41 (CEST)[reageer]

Dieter Van Aert[brontekst bewerken]

Beste niet-anonieme bewerker,

Fijn dat je wilt bijdragen aan Wikipedia en wees op het niet bestaan van een artikel over Dieter Van Aert. De korte tekst die je hebt achtergelaten, heb ik wat uitgebreid, maar ik zou je willen vragen om het artikel verder uit te werken. Anderen zullen dat mogelijk ook doen, maar alleen als het artikel over twee weken als afdoende beschouwd wordt, zal het daarna blijven bestaan. Ik ga er vanuit dat er meer te vertellen valt over dit karakter dat al meer dan vier jaar rondloopt in deze serie.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 11 jan 2019 22:06 (CET)[reageer]