Overleg gebruiker:94.209.217.23

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Zandbakw.jpg Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

  1. 10 jan 2017 16:49 (CET) Herhaalde ongewenste bewerkingen op pagina Drumstel
  2. 7 dec 2018 16:47 (CET) Ongewenste bewerkingen op pagina Lijst van Egyptische godheden

Drumstel[bewerken]

Dag anonieme gebruiker, welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding is een dubieuze bewerking gedaan op pagina Drumstel. Zeer veel vrijwilligers steken belangeloos hun tijd en energie in het maken van Wikipedia. Helaas moest dit werk worden onderbroken om de dubieuze bewerking ongedaan te maken. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.. Groet, Tulp8 (overleg) 9 jan 2017 16:47 (CET)