Overleg gebruiker:94.224.28.23

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Pictogram voting comment.svg Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

P.S. het is niet de bedoeling om midden in een artikel "bron??????????????" - of een tekst van vergelijkbare strekking - te plaatsen. Knowalles (overleg) 30 apr 2012 04:13 (CEST)

Bovenstaand welkomsbericht gewijzigd. BlueKnight 1 jun 2012 07:04 (CEST)
  • 14 mei 2012 13:59 (CEST) Negeert overleg bij het artikel neoliberalisme, na eerder vandalisme op ditzelfde artikel.
  • 14 mei 2012 14:15 (CEST) Voert nu een bwo met drie (geregistreerde) gebruikers.
  • Toevoeging op Neoliberalisme zonder overleg 1 jun 2012 07:04 (CEST)

Ophouden met bewerkingsoorlog[bewerken]

Geachte gebruiker,

Het is absoluut niet de bedoeling complete lemma's zoals Neoliberalisme te vervangen door een essay over hoe erg het allemaal is. U riskeert een blokkade als u daarmee doorgaat. Joepnl (overleg) 14 mei 2012 14:00 (CEST)

  • Nogmaals om 14 mei 2012 14:14‎. --ErikvanB (overleg) 14 mei 2012 14:15 (CEST)
  • Wederom dezelfde troep zonder enig overleg. Zo is de financiële crisis van 2008 ontstaan door losgeslagen ongecontroleerde activiteiten (deregulering) op de financiële markten. "Ongecontroleerde activiteiten"? Op de zorg na is de bankensector de meest gereguleerde sector in willekeurig welk Westers land. Voor zulke absurde beweringen is niet alleen een bron nodig, maar moet aangegeven worden waar de beweringen vandaan komen. Naomi Klein en Ha-Joon Chang ("die een heel boek heeft geschreven") zijn niet mainstream. Dit is niet "uw" lemma, en ik verzoek u dan ook vriendelijk om voordat u weer aan de slag gaat eerst consensus te zoeken op de overlegpagina, Overleg:Neoliberalisme. Tot die tijd draai ik alle wijzigingen terug en vraag ik zo nodig een blokkade aan. Joepnl (overleg) 31 mei 2012 03:02 (CEST)
  • Nogmaals (de tiende keer wellicht): hou op met grote wijzigingen aan te brengen zonder eerst in overleg te treden op de bijbehorende overlegpagina! Mocht het u nog niet opgevallen zijn, alles wat u doet op Neoliberalisme draai ik terug. Het is zonde dat uw overduidelijk zorgvuldig aangebrachte wijzigingen met veel moeite op Wikipedia worden gezet en enkele uren later met 2 klikjes door mij worden teruggedraaid. Doe u zelf een plezier door de overlegpagina te bezoeken. Joepnl (overleg) 1 jun 2012 03:57 (CEST)