Overleg gebruiker:94.226.67.25

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing Waarschuwing - Deze internetaansluiting is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw internetaansluiting is het enige adres dat we van u kennen. Via deze aansluiting zijn ongewenste bewerkingen gedaan die hieronder staan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
Dossier 2018
  1. 3 apr 2019 08:57 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Chemische binding
  2. 3 apr 2019 09:05 (CEST) Aanmaak cyberpestpagina met schuttingtaal
  3. 3 apr 2019 09:13 (CEST) 2 x plaatsen kwebbel- en cyberpestpagina
    • blok - 1 maand

Laatste waarschuwing[bewerken]

Bij je volgende vandalistische bewerking zal ik je voordragen voor een blokkade. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 14 nov 2018 20:14 (CET)

Bijdragen, zoals vorige week woensdag op Klassieke muziek en vandaag op Bill Gates vallen beslist onder de categorie vandalistisch. Als je liever niet wil bijdragen aan Wikipedia, kan je er zelf voor kiezen om andere dingen te doen. We kunnen ook jouw mogelijkheden om te bewerken een tijd(je) opschorten. Ik hoop dat je voor dat eerste kiest. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 26 nov 2018 10:23 (CET)