Overleg gebruiker:Adelaartjes

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Op dit moment werk ik aan:[bewerken]

Bezigheden[bewerken]

Brazilië[bewerken]

Vele diverse verbeteringen aanbrengen, zoals statistieken, links, bronnen en afbeeldingen. Dat betekent veel saai werk, maar het is maar hoe je het bekijkt. Met wat samba of bossanova muziek op de achtergrond, kom ik toch al snel in de juiste sfeer.

Onderzoek[bewerken]

Portalen[bewerken]

Recent heb ik de verschillende portalen geschreven om te kijken naar hoe de portalen gepresenteerd worden. De verschillen zijn ontzettend groot, het is hier en daar een rommeltje en mist ook een bepaalde aantrekkingskracht. Als er reacties komen zal ik ze hieronder toevoegen en wie weet is dit wel een volgend project. Arnoud van Dillewijn (overleg) 1 mrt 2017 14:24 (CET)

Ruimte voor overleg[bewerken]

Voor wie iets wil delen:

Spaties[bewerken]

Beste Adelaartjes,

zie dat je systematisch veel spaties toevoegt, maakt dat iets uit (voor de software misschien liever niet? Op den duur worden die velden uit wikidata gevuld/aan wikidata gekoppeld) en is het niet zonde van je tijd? (Je gebruikt overigens je overlegpagina voor mededelingen die op je gebruikerspagina horen, nietwaar?) Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 15 feb 2019 01:54 (CET)

Beste Hansmuller, misschien verspil ik er wel te veel tijd aan en misschien geeft het wel problemen als er iets verandert in de wikicode. Ik gebruik het vooral om de code wat overzichtelijker te maken. Met name met sjablonen. Dit kan helpen om bepaalde fouten sneller te zien. Of de plekken te zien waar informatie ontbreekt.
Ik gebruik mijn gebruikers pagina meer als bio. Ik moet er even naar kijken of ik dat verander. Met vriendelijke groet, Arnoud van Dillewijn (overleg) 15 feb 2019 02:13 (CET)

Wikipedia berichten[bewerken]