Overleg gebruiker:Adelaartjes

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Op dit moment werk ik aan:[bewerken]

Bezigheden[bewerken]

Brazilië[bewerken]

Vele diverse verbeteringen aanbrengen, zoals statistieken, links, bronnen en afbeeldingen. Dat betekent veel saai werk, maar het is maar hoe je het bekijkt. Met wat samba of bossanova muziek op de achtergrond, kom ik toch al snel in de juiste sfeer.

Onderzoek[bewerken]

Portalen[bewerken]

Recent heb ik de verschillende portalen geschreven om te kijken naar hoe de portalen gepresenteerd worden. De verschillen zijn ontzettend groot, het is hier en daar een rommeltje en mist ook een bepaalde aantrekkingskracht. Als er reacties komen zal ik ze hieronder toevoegen en wie weet is dit wel een volgend project. Arnoud van Dillewijn (overleg) 1 mrt 2017 14:24 (CET)

Ruimte voor overleg[bewerken]

Voor wie iets wil delen:

BTNI[bewerken]

Beste Adelaartjes,

Zou je er rekening mee willen houden dat jouw laatste drie wijzigingen allemaal BTNI-handelingen zijn? Gelieve bij het wijzigen in artikelen je vooral op tekst te richten en niet alleen op opmaak in de vorm van formaten of, nog erger, de onzichtbare voorvoegsels zoals image wijzigen in bestand. Bij voorbaat dank, Dqfn13 (overleg) 8 apr 2018 17:31 (CEST)

Hoi Dqfn13,

Geen probleem. Ik vind wel dat de gallery format de vlaggen kleiner maakt, vandaar dat ik deze wijziging heb aangebracht. Maar als dat problemen geeft is het niet erg om het terug te draaien. Arnoud van Dillewijn (overleg) 8 apr 2018 17:37 (CEST)

Het is niet dat het problemen geeft, je doet een wijziging van iets waar bewust voor gekozen is. Door een formaat op te geven dwing je de afbeeldingen altijd op dat formaat getoond te worden, dus ook op kleinere of juist veel grotere schermen. Daarnaast is het wijzigen van alleen onzichtbare dingen, geen verbetering van het artikel. Dqfn13 (overleg) 8 apr 2018 17:47 (CEST)
Oké, als er bewust voor gekozen is, dan is het maar zo. Ook al is het niet logisch dat iets wat rechthoekig, zoals de meeste vlaggen, in een vierkant staan in plaats van rechthoek waarin het beter tot zijn recht komt. Ik snap ook dat onzichtbare wijzigingen, niet altijd op steun kan rekenen. Niet iedereen vind het belangrijk dat de structuur van de wiki er beter uitziet. En dat is oké. Meningen mogen verschillen.
Ik vind het trouwens niet erg als ik gecorrigeerd wordt. Maar ik probeer ook te laten zien dat het anders kan. Als er nog iets is dat ik kan doen (zelf corrigeren), dan hoor ik dat graag. Arnoud van Dillewijn (overleg) 8 apr 2018 18:12 (CEST)
Nee hoor, gewoon doorgaan met schrijven van artikelen. Soms is het overigens wel nodig om bepaalde dingen te wijzigen, zoals bij pagina's waar wel een titel is met haakjes en geen pagina zonder. Het ging nu even om dit dingetje. Fijne zondag verder. Dqfn13 (overleg) 8 apr 2018 18:22 (CEST)

Uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2018[bewerken]

Dag Adelaartjes. De verkiezingsuitslag is pas officieel als deze door de kiesraad is bevestigd. In afwachting daarvan is uw bewerking over de verkiezingsuitslag teruggezet. Vertrouwend op uw begrip, Tulp8 (overleg) 22 mrt 2018 19:18 (CET)

Wikipedia berichten[bewerken]

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)