Overleg gebruiker:Advim

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo Advim, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 18 mei 2018 16:57 (CEST)[reageer]

Pagina's op verzoek[brontekst bewerken]

Beste Advim,

Ik zie dat je vandaag Bjelka en MatthijsWiki gevraagd hebt een pagina te maken over Paul Darbos, een Franse Youtuber. Op 12 januari van dit jaar is de Franse pagina over deze persoon verwijderd, omdat het onderwerp niet voldoet aan de eisen voor toelichting aldaar. Op de Nederlandse Wikipedia gelden andere eisen, maar vooralsnog zijn we terughoudend met persoonlijkheden uit de sociale media.

Voor het aanmaken van pagina's over een man (Paul Darbos is geen 'zij'), kan je terecht op Wikipedia:Gewenste artikelen#Personen Mannen. De vraag blijft echter staan of dit onderwerp zich leent voor een artikel.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 18 mei 2018 16:57 (CEST)[reageer]

Als hij zelfs op de Franse wiki verwijderd is vanwege gebrek aan relevantie, dan zal dat hier zeker gelden. Zie ook de pagina Wikipedia:Relevantie per onderwerp. Wikiwerner (overleg) 18 mei 2018 18:30 (CEST)[reageer]